enter

Norges største festival lanserer NFT-kolleksjon

Del

NFT-er er den nye band-T-skjorta. Digitalt merch, VIP-pass og roterende 3D festivalplakater står på programmet i sommer.

Tons of Rock venter 80 000 festivaldeltakere til årets festival, og tilbyr i år som Norges første festival eksklusive NFT-er til sitt publikum.

NFT-lanseringen vil bestå av digitalt og fysisk merch, 30 VIP-billetter, 10 festivalbilletter til neste års festival samt en eksklusiv musikkvideo-NFT.

Releasen skjer på tonsofrockNFT.com og hvilket innhold kjøperen av NFT-en får, blir avslørt under festivalen!

Uansett hvilken NFT du får, sikrer du deg en bit av Tons of Rock-historie lagret som en NFT (non-fungible token) på den miljøvennlige blokkjeden Avalanche.


Få eksklusiv merch og tilgang på årets festival

Tons of Rocks NFT-kolleksjon er mer enn bare digitale samlerobjekter. På årets festival vil alle som drar innom NFT-galleriet til enter på festivalområdet kunne hente en av følgende ved fremvisning av en Tons of Rock-NFT.

  • NFT av Tons of Rock musikkvideo
  • 100x Tons of Rock T-skjorte
  • 30x VIP-tilgang til årets festival
  • 10x festivalpass til neste års festival


Fremtidige fordeler

Tons of Rock utvikler en ny digital fanklubb sammen med sine lojale fans, slippe nytt og eksklusivt innhold til eiere av NFT-ene og invitere på eksklusive releasekonserter med mer.

Les mer om NFT-kolleksjonen og lanseringen på Tonsofrocknft.com


Om enter

enter er Europas ledende markedsplass for NFT-er. Markedsplassen er bygget med blokkjede-teknologi og smartkontrakter utviklet på toppen av enters systemer via prosjektet enter x. enter er et norsk selskap, og samarbeider med store artister, plateselskaper, festivaler og merkevarer for å bygge unike integrerte NFT-markedsplasser skreddersydd til deres publikum.


Hva er en NFT:

NFT-er, eller non-fungible tokens, er digitale eierskapsbeviser. I mer tekniske termer er de unike biter med informasjon lagret på blokkjeden, som representerer digitale samlerobjekter, for eksempel kunstverk eller audio. Blokkjeden lagrer NFT-transaksjoner på et stort antall datamaskiner og de er derfor sikre (ingen transaksjoner lagret på en blokkjede kan forandres).

Samlerobjektene kan kopieres og deles, men eierskap til originalverket forblir hos eieren av NFT-en og kan bekreftes med blokkjede-teknologi

Klimaavtrykk:

https://www.enter.blog/@enter/are-nfts-bad-for-the-environment

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om enter

enter
Nedre Vaskegang 6
0186 Oslo

https://enter.art

enter er et norsk selskap som bygger et NFT-økosystem av skreddersydde plattformer og produkter for forskjellige bransjer. Målet vårt er å levere nyskapende NFT-markedsplasser og verktøy, og å legge til rette for samarbeid mellom skapere, samlere og investorer. Vi løser virkelige problemer ved å bruke blokkjede- og kryptoteknologi kombinert med et kreativt og erfarent team basert forskjellige steder i verden.

Med enter.art og enter.audio tilbyr vi alt verktøyet artister og kunstnere trenger for å være uavhengige og ha kontroll over verkene sine.

Med enter x tilbyr vi NFT-markedsplasser for industriledende artister, merker og opphavsrettseiere på en sømløs og trygg måte.

Følg pressemeldinger fra enter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra enter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.