Norges Skøyteforbund

Norges Skøyteforbund reagerer på stengte ishaller i «Ring 1 kommunene».

Del

Norges Skøyteforbund reagerer på at ishallene stenges for alle brukere etter utbrudd innenfor én bestemt idrett. FHI stenger nå ishallene i «Ring 1 kommunene» etter smitteutbrudd i hockeylag i Halden.

Foto: Gunvor Bay
Foto: Gunvor Bay

NSF fikk via våre medlemsklubber følgende melding fra Bymiljøetatene kvelden 02.feb:

Folkehelseinstituttet (FHI) har i kveld formidlet at ishaller i «Ring 1 kommunene» som Oslo er en del av, ikke skal benyttes. Dette gjelder foreløpig til og med 10. februar. Dvs. at ishallene ikke skal åpnes i morgen slik vi først trodde, da andre innendørs idrettsanlegg åpnes for barn og unge til og med ungdomsskolealder. Ishallene skal holdes stengt frem til og med 10. februar.

 

Norges Skøyteforbund reagerer på at ishallene stenges for alle brukere etter utbrudd innefor én bestemt idrett. Per i dag har NSF ingen kjente utbrudd i sine klubber. 

Det er derfor sendt ut brev til FHI kveld, brevet er publisert på våre hjemmeside, og kan leses her:

Brev til FHI

Kontakter

Bilder

Foto: Gunvor Bay
Foto: Gunvor Bay
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Skøyteforbund

Norges Skøyteforbund
Norges Skøyteforbund
Postboks 5000
0840 Oslo

https://www.skoyteforbundet.no/

Følg saker fra Norges Skøyteforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Skøyteforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Skøyteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom