SMB Norge

Norges Massasjeforbund melder seg inn i SMB Norge

Del

Norges Massasjeforbund, med sine over 800 medlemsbedrifter, melder seg kollektivt inn i SMB Norge og sikrer seg dermed en slagkraftig støttespiller i arbeidet med å løfte frem viktige politiske saker for sin yrkesgruppe.

Vivi Ann Waggestad, Styreleder i Norges Massasjeforbund
Vivi Ann Waggestad, Styreleder i Norges Massasjeforbund

- Vi ønsker å bli med på laget for å ha en solid samarbeidspartner i ryggen som kan bidra til å åpne dører politisk og hjelpe oss å nå målene vi har satt oss som forbund og for yrket vårt, sier styreleder Vivi Ann Waggestad.

Coronakrisen

Waggestad understreker at SMB Norges arbeid for å ivareta interessene til landets minste bedrifter gjennom coronakrisen var helt avgjørende for deres beslutning.

- 90 prosent av medlemmene i Norges Massasjeforbund driver enkeltpersonforetak og ble hardt rammet av Covid-19 krisen. Vi har med takknemlighet sett den store og utrettelige jobben SMB Norge har lagt ned for å bedre rettighetene til oss med små og mellomstore bedrifter både før, men spesielt nå under krisen, sier styreleder Vivi Ann Waggestad.

Norges Massasjeforbund er det største særforbundet for massører og massasjeterapeuter som jobber med helserettet behandling og massasje i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1995 og har over 830 medlemmer over hele landet.

- Norges Massasjeforbund og deres medlemmer er hjertelig velkommen inn i SMB Norge-familien. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å løfte frem saker som er viktige for deres yrkesgruppe og på den måten bidra til at det blir både lettere og morsommere for dem å drive virksomheten, sier SMB Norges administrerende direktør, Olaf Thommessen.

Gode grunner

Med Norges Massasjeforbund om bord nærmer SMB Norge seg nå 6000 medlemmer. På få år har organisasjonen opplevd en nær dobling av medlemsmassen.

- For oss i Norges Massasjeforbund har det vært mange gode grunner for å melde seg inn i SMB Norge i tillegg til deres politiske påvirkningskraft. Vi vil spesielt trekke frem tilgangen til gratis juridisk bistand og gode forsikringsordninger for alle våre medlemsbedrifter, sier Wagggestad.

Medlemmene i Norges Massasjeforbund arbeider på klinikker, innen idretten, og ute på bedrifter. De jobber tverrfaglig sammen med leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre. For å være medlem må man tilfredsstille forbundets strenge fagkrav og forplikte seg til å følge forbundets faglige og etiske retningslinjer.

Her kan du lese mer om Norges Massasjeforbund

Kontakter

Bilder

Vivi Ann Waggestad, Styreleder i Norges Massasjeforbund
Vivi Ann Waggestad, Styreleder i Norges Massasjeforbund
Last ned bilde
Administrerende direktør i SMB Norge
Administrerende direktør i SMB Norge
Last ned bilde

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom