Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) fyller 150 år og inviterer til stor utebursdag på Frognerseteren

Del

Onsdag 18. oktober er det jubileumsarrangement på Frognerseteren Friluftssenter i Oslo. For NJFF er det mer naturlig å feire 150 år ute i det fri, enn innendørs med bankett og stive snipper. Over 300 inviterte gjester skal få oppleve fantastisk musikk ved ISÁK, få smake på nydelige vilt- og fiskeretter fra landets beste kokker, og i tillegg er det gaver, bål og andre overraskelser som vil gjøre denne høstkvelden magisk og uforglemmelig.

Vi inviterer med dette pressen til vårt jubileumsarrangement på Frognerseteren onsdag 20.10 kl 18.00 - 20.00.

Statskog SF overrekker jubileumsgave til NJFF
Statskog er Norges største grunneier, og en stor tilbyder av fiske og jakt for allmennheten. 
Adm.dir. Gunnar Lien overrekker 50 båter i gave til NJFF. Båtene vi inngå i et landsdekkende nettverk av båter som er gratis å benytte og åpent tilgjengelig for alle medlemmer i NJFF. Sjekk www.minebåter.no 

ISÁK spiller konsert
Et av Norges mest profilerte popband kommer. Vokalist Ella Marie Isaksen Hætta vant Stjernekamp på NRK og har blant annet markert seg i kampen for samenes rettigheter og i viktige naturvernsaker. Hun er også aktuell med bokutgivelse denne høsten, en bok som har høstet strålende kritikker. ISÁK har gitt ut flere fengende og fantastiske låter, og vi skal få høre noen av dem denne kvelden.

Vilt- og fiskeretter tilberedt av fem nasjonale stjernekokker
Hvert år leverer norske jegere over 20 millioner middagsporsjoner til norske hjem.
Espen Ness, Øyvind Hjelle, Stian Floer, Henrik Orre og Erling Sundal serverer ringduer, rådyr, hjort, elg og ørret. Smakebiter til alle!

Representanter fra ungdomspartiene kommer
NJFF har invitert alle ungdomspartiene til bursdagen. Det er de som i fremtiden skal ta vare på våre felles naturressurser og sikre at NJFFs slagord blir en realitet: Jakt- og fiskeglede til alle - for alltid.

Mer detaljert informasjon ligger her: https://www.njff.no/150-arsjubileum/velkommen-til-150-arsfeiring 


Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er en av landets største friluftsorganisasjoner med sine 562 lokalforeninger og 113.000 medlemmer. 
NJFF ble stiftet for 150 år siden i Kristiania, i 1871, da under navnet Norsk Jæger- og Fisker-Forening. Den gang var det en organisasjon for de bedrestilte. I dag er Norges Jeger- og Fiskerforbund en organisasjon for folk flest. 
I Norge er 520.000 personer registrert som jegere, 140.000 jakter aktivt hvert år, og annenhver nordmann fisker minst en gang i året. 15 % av de registrerte jegerne er kvinner, noe som er rekordhøyt både i norsk og internasjonal sammenheng. Norge er det eneste landet i Europa som har et felles landsomfattende forbund som samler både fiskernes og jegernes interesser.

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende interesseorganisasjon for både jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. 

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom