Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund gratulerer Støre-regjeringen

Del

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité gratulerer Støre-regjeringen med tiltredelsen.

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Norsk idrett er glade for at Anette Trettebergstuen nå overtar som ny kultur- og likestillingsminister. Idrettsforbundet kjenner Trettebergstuen som en god støttespiller for idrettssektoren gjennom sitt arbeid i Stortinget.

– Vi er veldig fornøyde med utnevnelsen av den nye kultur- og likestillingsministeren. Med Anette Trettebergstuen får vi en minister med solid politisk erfaring, tyngde i eget parti og en som har god kjennskap til og godt engasjement for idretten fra flere perioder på Stortinget, kommenterer idrettspresident Berit Kjøll.

Norges idrettsforbund gratulerer også Gry Haugsbakken som ny statssekretær i Kulturdepartementet.

Idretten er ivrige etter å komme i dialog med den nye kulturministeren

Idretten har allerede sendt en invitasjon til den nye kulturministeren om å delta på Idrettstinget til helgen. Det er også ønskelig med et snarlig møte med den nye politiske ledelsen i Kulturdepartementet for å presentere Norges idrettsforbund og noen av de viktige idrettspolitiske sakene vi jobber med.

Idrettsforbundet har også merket seg den nye regjeringens ønske om å gi frivillig sektor og idretten en viktig rolle i gjennomføringen av folkehelsetiltak.

– Idrettsforbundet ser frem til en god dialog med helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol om hvordan vi sammen kan styrke folkehelsearbeidet, uttaler Kjøll.

Idrettsforbundet mener idretten har oppnådd gode gjennomslag i Hurdalsplattformen. Det gir grunn for optimisme etter en svært krevende tid. Les pressemeldingen her.

– Vi i idretten ser frem til et godt og fruktbart samarbeid med den nye regjeringen. Regjeringsplattformen legger et godt grunnlag for idrettens visjon om idrettsglede for alle, avslutter Kjøll.

Kontakter

Bilder

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom