Get | TDC

Norges beste på bredbånd

Del

Onsdag kveld ble Get kåret til Norges beste bredbåndstilbyder. Get fikk prisen under Gulltasten, som er mobilbransjens årlige prisutdeling arrangert av Inside Telecom.

Representanter fra Get  feirer kåringen. Foto: Stig B. Fiksdal
Representanter fra Get feirer kåringen. Foto: Stig B. Fiksdal

-        Vi har erkjent at den gode bredbåndsopplevelsen også henger sammen med en god wifi-opplevelse. Derfor har hele virksomheten vår kraftsamlet for å radikalt forbedre wifi-opplevelsen hos kundene våre, og det er dette som har hjulpet oss til å vinne denne prisen, sier Frode Elverum, sjef for bredbånd i Get.

I 2018 har Get rullet ut et nytt konsept som heter Wifix, som garanterer wifi i hele hjemmet. Selskapet har hatt god suksess med produktet og kundetilfredsheten har økt mye hos de som har fått nytt trådløst modem, og mesh-nettverk i de større boligene.

I tillegg til å fokusere på wifi har Get gjort et skikkelig løft i nettet sitt for møte nye behov. Hvert år øker bredbåndsbruken til hver nordmann med 40%, og derfor har Get investert milliarder for å ligge godt i forkant for de nye brukervanene de siste årene. Hybridfiber-nettet til Get kan nå tilby gigahastigheter til alle og enda mer robusthet.

-        I 2018 har vi gjort en skikkelig oppgradering av nettet vårt og nå kan vi tilby alle kundene våre gigahastigheter. På toppen av det er det selvfølgelig gøy at juryen ser at vi har kommet veldig langt innen smart-hjem produkter, og ikke minst hvordan god teknologi gjør hjemmene enda bedre, avslutter Elverum

Allerede testet 4 gbps i nettet

Get har ved flere anledninger testet sitt eget nett på den nye standarden og fikk til nedlastingshastigheter på over 4 gbps. Det tilsvarer at en familie på fire laster ned hver sin spillefilm i 4k-kvalitet på ett sekund. Over de neste 10 årene skal Get oppgradere nettet til å tåle nedlasting på 10 gbps innen 2023 og 100 gbps innen 2030.

-        Farten vi leverer rett inn i hjemme til kundene våre ligger langt foran det de aller fleste klarer å bruke. Men, det er viktig å ligge godt foran utviklingen fordi teknologien folk flest tar i bruk utvikler seg råfort, sier kommunikasjonssjef i Get, Sebastian Eidem.

Begrunnelsen fra juryen

Årets bredbåndsselskap har tatt et krafttak for å få mer fornøyde kunder. Særlig wifi-produktet deres er innovativt og bidrar til å løse et problem både for kundene og operatøren selv. Når de da også har tatt i bruk den kjappeste versjonen av kabel-TV-standarden, og har en smarthus-løsning som ligger langt foran konkurrentene, fant juryen at prisen som årets bredbåndsselskap går til Get.

Kontakter

Bilder

Representanter fra Get  feirer kåringen. Foto: Stig B. Fiksdal
Representanter fra Get feirer kåringen. Foto: Stig B. Fiksdal
Last ned bilde
Last ned bilde
Frode Elverum, bredbåndssjef i Get
Frode Elverum, bredbåndssjef i Get
Last ned bilde

Om Get | TDC

Get | TDC
Get | TDC
Maridalsveien 323
0872 Oslo

+47 21 90 00 00

Om Get

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 850 medarbeidere. Selskapet har de siste årene investert flere milliarder kroner i nett og infrastruktur, og har vært en viktig bidragsyter til at over en halv million husstander i dag har tilgang til et fiberbasert bredbåndsnett. Videre har Get de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

I tillegg til eget nett, leverer selskapet også tjenester gjennom 29 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet. Selskapet jobber også aktivt i lokalmiljøer, og støtter norsk idrett og unge talenter gjennom ulike sponsorater.

Følg saker fra Get | TDC

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Get | TDC på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Get | TDC