TUI Norge

Nordmenns feriefavoritt Kreta kåret til en av verdens mest populære destinasjoner i 2020

Del

Listen over årets mest populære feriedestinasjoner, "Travellers 'Choice", er nå presentert av Tripadvisor. Listen består av destinasjoner TripAdvisors brukere har vært mest begeistret for det siste året. På tredjeplass i årets kåring finner vi den populære middelhavsjuvelen Kreta.

Kreta
Kreta

- Det overrasker meg ikke at Kreta kommer såpass høyt opp på denne listen. Det er et populært reisemål blant våre norske kunder. Kreta tilbyr alt fra vakre strender til sjarmerende atmosfære og kulturelle attraksjoner, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI.

45% av TUIs gjester i Hellas velger Kreta som feriedestinasjon. Det som tiltrekker reisende til Kreta er alt fra koselige byer som Chania og Rethymnon til kulturelle attraksjoner som de minoiske ruinene i Malia, det majestetiske fjellet Ida hvor det sies at Zeus ble født, og ikke minst; den greske maten.

Her er listen over årets 25 mest populære destinasjoner:

 1. London, Storbritannia 
 2. Paris, Frankrike
 3. Kreta, Hellas
 4. Bali, Indonesia
 5. Roma, Italia
 6. Phuket, Thailand
 7. Sicilia, Italia
 8. Mallorca, Spania
 9. Barcelona, Spania
 10. Istanbul, Tyrkia
 11. Goa, India
 12. Dubai
 13. Dominikanske Republikk
 14. Bangkok, Thailand
 15. Hanoi, Vietnam
 16. Praha, Tsjekkia
 17. Hoi An, Vietnam
 18. Rhodos, Hellas
 19. Cuba
 20. Siem Reap, Kambodsja
 21. Marrakech, Marokko
 22. Lisboa, Portugal
 23. Tokyo, Japan
 24. Kyoto, Japan
 25. New York City, New York

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom