Nordmenn tror på gullfest på hjemmebane

Del

Nordmenn er svært optimistiske før VM på ski i Oslo og tror på åtte gullmedaljer, ifølge en undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Gullvekten.no.

Ski-VM starter i Oslo 23. februar, og totalt deles det ut 21 gullmedaljer i øvelsene langrenn, hopp og kombinert.

 Nordlendingene er de mest optimistiske og tipper Norge tar hele ni gullmedaljer totalt. De unge har også mer tro på VM-gull enn de eldre. I aldersgruppen under 30 år tror respondentene i gjennomsnitt på 9,2 gull, mens de over 50 tror på 7,8 gull i gjennomsnitt.

 Sist gang VM på ski ble arrangert, i tsjekkiske Liberec, toppet Norge medaljestatistikken med fem gull, foran USA som tok fire gull. Den gang var det de norske langrennsherrene som sørget for samtlige gull til Norge.

  I Oslo-VM er det igjen knyttet store knyttet til forventninger til langrennsherrene, men også de norske kvinnene, med Marit Bjørgen i spissen, har håp om gullmedaljer. Norge har også gullmuligheter  i kombinert og hopp.

  I Liberec ble det delt ut 20 gullmedaljer. Nytt på programmet i år er at hopp for kvinner også er en medaljeøvelse, slik at det totalt kjempes om 21 gullmedaljer.

 Vinn ekte gull            

  I forbindelse med VM-arrangerer Gullvekten.no en tippekonkurranse der deltakerne kan vinne en VM-medalje i ekte gull. Det eneste man trenger å gjøre er å gå inn på Gullvekten.no og registrere hvor mange gull man tror Norge tar.

 - VM på Ski på hjemmebane opptar hele det norske folk, og vi ønsker å engasjere gjennom å gi ekte gullmedaljer som inneholder en unse 14 karat gull i premie, sier Hans Axel Jahren i Gullvekten.no

 _______________________________________________________________

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Hans Axel Jahren, gullvekten.no.

mobil: 95555566, E-post:haj@gullvekten.no

Om Gullvekten

Gullvekten er et selskap hvor det er mulig å sende ditt gamle gull i posten og få penger overført til din bankkonto. Alt gull som sendes inn blir veier og vurdert av Sigmund Espeland AS, med mer enn 40 år erfaring i bransjen. Kundene får 70 prosent av den til enhver tid gjeldende pris for gull betalt rett inn på konto. Gullvekten ble etablert i 2009,og eies 50/50 prosent av Aurarius AS og Sigmund Espeland AS.

  Om Konkurransen

Du kan tippe på gullvinnere helt frem til torsdag 24. februar kl. 1330. Da går startskuddet for de første medaljeøvelsene, langrenn sprint for menn og kvinner.  De 10 vinnerne av den ekte gullmedaljen trekkes ut søndag 6. mars, blant dem som har tippet riktig antall gullmedaljer til Norge. Vinnerne vil bli offentliggjort på Gullvekten.no

Om Corporate Communications AS

Corporate Communications AS
Corporate Communications AS
Kavringen brygge 2
0252 Oslo

+47 23 89 89 30http://www.corporatecommunications.no/

Følg pressemeldinger fra Corporate Communications AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Corporate Communications AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Corporate Communications AS

REKOM-årsregnskap: Sterkt 2019 gir grobunn for optimisme på tross av korona-nedstengning3.7.2020 10:23:16 CEST | Pressemelding

REKOM økte både omsetning og tilstedeværelse i sine nøkkelmarkeder i 2019, og endte med en omsetning på nesten NOK 900 millioner og et driftsoverskudd på NOK 144 millioner (EBITDA). Samtidig reinvesterte REKOM i 2019 et tresifret millionbeløp i oppkjøp og utvikling av den eksisterende bedriften. Nordens største nattelivskonsern har tro på fremtiden til tross for korona-nedstengning, og eierne har tilført NOK 140 millioner som sikrer at REKOM står klar til å ekspandere når hverdagen vender tilbake.

UEFA & PEPSI® PRESENTERER IMAGINE DRAGONS FOR ÅPNINGSSEREMONIEN TIL UEFA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN9.5.2019 11:00:00 CEST | Pressemelding

OSLO, 9. MAI, 2019 – #FORTHELOVEOFIT– UEFA og Pepsi® har gleden av å lansere Imagine Dragons som artistene under åpningsseremonien for 2019 UEFA Champions League-finalen, presentert av Pepsi. Grammy Award-vinnerne er blant annet kjent for superhits som ‘Radioactive’ og ‘Thunder’, og går på scenen minutter før avspark lørdag, 1. juni, på Metropolitano Stadium i Madrid.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom