Corporate Communications AS

Nordmenn mest fornøyd med Interoptik

Del

14. mai 2020 – Optikerkjeden Interoptik har Norges mest fornøyde optikerkunder, viser Norsk Kundebarometer for 2020 som ble offentliggjort i dag.

– Vi har lånt bort tittelen «Norges mest tilfredse optikerkunder» til en annen aktør de to siste årene, så det føles veldig godt å være tilbake på topp der vi ønsker å være, sier Frithjof Leegaard, administrerende direktør i Synoptik Norge AS som driver optikerkjeden Interoptik.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Undersøkelsen omfatter til sammen 153 bedrifter som selger varer eller tjenester som betyr mye for folks privatøkonomi. 

Uavhengig av bransje, har Interoptik de syvende mest fornøyde kundene i Norge. Vinmonopolet har de mest fornøyde. Interoptik er en av kun 11 norske virksomheter som skårer over 80 poeng og gjør seg fortjent til fem stjerner og beskrivelsen «begeistrede kunder» i Norsk Kundebarometer. 

Totalt har Interoptik 73 butikker i Norge. Alle butikker har faste optikere, som er godkjent helsepersonell som tilbyr en rekke øyehelsetjenester og synsundersøkelser. I tillegg har alle butikker utsalg av briller, kontaktlinser og solbriller, samt brillestylisttjenester. 

– Interoptik har over flere år bygd opp en posisjon som optikerkjeden som investerer mest i ny teknologi og er best på øyehelse. Nordmenn er opptatt av egen helse og Interoptiks fokus på øyehelse ser derfor ut til å være i takt med hva kundene våre ønsker, sier Leegaard.

SLUTT

Nøkkelord

Kontakter

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Frithjof Leegaard, administrerende direktør Synoptik Norge AS, tel: +47 915 94 145, e-post: fle@synoptik.no

Lenker

Om Corporate Communications AS

Corporate Communications AS
Corporate Communications AS
Kavringen brygge 2
0252 Oslo

+47 23 89 89 30http://www.corporatecommunications.no/

Om Interoptik

Totalt har Interoptik 73 butikker i Norge. Alle butikker har faste optikere, som er godkjent helsepersonell som tilbyr en rekke øyehelsetjenester og synsundersøkelser. I tillegg har alle butikker utsalg av briller, kontaktlinser og solbriller, samt brillestylisttjenester. www.interoptik.no 

Følg pressemeldinger fra Corporate Communications AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Corporate Communications AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Corporate Communications AS

REKOM-årsregnskap: Sterkt 2019 gir grobunn for optimisme på tross av korona-nedstengning3.7.2020 10:23:16 CEST | Pressemelding

REKOM økte både omsetning og tilstedeværelse i sine nøkkelmarkeder i 2019, og endte med en omsetning på nesten NOK 900 millioner og et driftsoverskudd på NOK 144 millioner (EBITDA). Samtidig reinvesterte REKOM i 2019 et tresifret millionbeløp i oppkjøp og utvikling av den eksisterende bedriften. Nordens største nattelivskonsern har tro på fremtiden til tross for korona-nedstengning, og eierne har tilført NOK 140 millioner som sikrer at REKOM står klar til å ekspandere når hverdagen vender tilbake.

UEFA & PEPSI® PRESENTERER IMAGINE DRAGONS FOR ÅPNINGSSEREMONIEN TIL UEFA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN9.5.2019 11:00:00 CEST | Pressemelding

OSLO, 9. MAI, 2019 – #FORTHELOVEOFIT– UEFA og Pepsi® har gleden av å lansere Imagine Dragons som artistene under åpningsseremonien for 2019 UEFA Champions League-finalen, presentert av Pepsi. Grammy Award-vinnerne er blant annet kjent for superhits som ‘Radioactive’ og ‘Thunder’, og går på scenen minutter før avspark lørdag, 1. juni, på Metropolitano Stadium i Madrid.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom