Vipps

Nordmenn feiret gjenåpning: Kraftig økning i korttransaksjoner på bar

Del

Jubelen sto i tak da det var klart at Norge åpnet opp igjen lørdag 25. september, og tall fra BankAxept og Vipps viser at vi feiret for fullt. Antall korttransaksjoner på barer i Norge økte med 200 prosent sammenlignet med samme helg i fjor, og 15 prosent sammenlignet med 2019.

− Utelivet er tilbake, og tallene våre viser helt tydelig at mange har vært ute og feiret i helgen, sier kommersiell leder i Vipps Vegar Heir.

Når restriksjonene nå er borte er det fritt frem for å gå tilbake til «gamle måter» for å servere kundene, samtidig har mange nå vent seg til nye måter å betale på. QR-koder som gjør at gjestene kan bestille mat og drikke enkelt selv har blitt fast inventar mange steder, og er trolig kommet for å bli. Selv om det nå var åpent for å bestille rett i baren var det fortsatt mange kjøp som ble gjennomført med QR også gjenåpningshelgen.

− Gjester får bestilt og betalt raskere, og serveringsstedet får høyere effektivitet. Den forenklingen er det mange som setter pris på, og dette tror vi er kommet for å bli, avslutter Vegar Heir.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 4 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg pressemeldinger fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Vipps

Combining 11 million users with a single wallet: MobilePay, Pivo and Vipps join forces to create one strong mobile wallet30.6.2021 08:34:00 CEST | Pressemelding

Use of the payment solutions MobilePay, Pivo and Vipps is growing rapidly as mobile payments and e-commerce skyrocket. Today, it has been announced that an agreement is in place to combine the three wallets. Together, they will offer even better solutions for people and businesses across the Nordics and become more competitive in the European payments market.

Pride-støtten stor gjennom Vipps22.6.2021 11:02:01 CEST | Pressemelding

Mangfold har lenge vært Vipps’ hjertesak, og at vi skal heie på hverandre uavhengig av bakgrunn, etnisitet, kjønn og legning. Og kjærlighet skal være for alle. I juni har brukerne hatt mulighet til å velge regnbuefarget innpakning når man sender gave i Vipps, og støtte Oslo Pride med 5 kroner. Engasjementet har vært over all forventning, og halvparten av de som har sendt gaver hittil i juni ønsker å støtte Oslo Pride.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom