Ringnes

Nordmenn får ikke nok av smakskombinasjonen øl og frukt

Del

Oslo, juli 2021 – Den såkalte radleren selger i rekordfart denne sommeren. Nå er det snart tomt for blant andre den nye Munkholm-varianten.

Foto: Kilian Munch
Foto: Kilian Munch

Ringnes, som i mai lanserte alkoholfrie Munkholm Radler, melder at de nå er tomme på lager og at 80 prosent av det som er sendt ut til norske butikker allerede er solgt. Det vil si 160 000 liter eller nærmere en halv million bokser med alkoholfritt øl tilsatt bringebær- og sitronlimonade.

Overrasket over suksessen
– Vi mente vi hadde et godt produkt, men at vi skulle nærme oss utsolgt såpass raskt er over all forventning, sier Joar Mjølsnes, ansvarlig for Munkholm hos Ringnes. Han forteller at selskapet ikke har mulighet til å produsere mer før neste år, men lover flere spennende lanseringer fra Munkholm.

– Det er tydelig at kombinasjonen alkoholfritt øl og frisk limonade faller i smak, slik vi ser i andre deler av markedet, sier Mjølsnes.

100 år gammel tysk oppfinnelse
Det var en desperat tysk krovert i ferd med å gå tom for øl som for 100 år siden gjorde det som skulle vise seg å være en genistrek – å blande øl med sitronlimonade. Resultatet er Radler.

– Felles for alle radlere er at de er alkoholfrie eller lavalkoholdrikker, og de kan dermed nytes som en sommerlig tørsteslukker når som helst og hvor som helst – på stranden, i parken, i båt eller hengekøye, sier Mjølsnes.

Radler er tysk for syklist og er kjent under mange navn, for eksempel Shandy i Storbritannia, Panaché i Frankrike og Clara i Spania.

For mer informasjon, kontakt:

Joar Mjølsnes, ansvarlig for Munkholm hos Ringnes
Tlf.: 408 64 762, e-post: joar.mjolsnes@ringnes.no

Nicolay Bruusgaard, kommunikasjonssjef i Ringnes
Tlf.: 900 84 25, e-post: Nicolay.Bruusgaard@ringnes.no

Nøkkelord

Bilder

Foto: Kilian Munch
Foto: Kilian Munch
Last ned bilde

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22 06 95 00http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 900 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er et av verdens ledende bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange populære merkevarer!

Følg pressemeldinger fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom