Get | TDC

Nordisk Film og Get lanserer ny strømmetjeneste i Norge

Del

Nordisk Film+ er navnet på Nordisk Films helt nye strømmetjeneste, som viser de beste norske og nordiske filmene sammen med internasjonale storfilmer. Tjenesten blir en del av poengsystemet til Get hvor kundene kan velge inn tjenesten selv.

-        Dette er en skikkelig gladsak til alle de filmglade kundene våre. Som først i Norge åpner Get enda et filmunivers med en Nordisk vri som vi vet folk kommer til å digge. For er det noe nordmenn liker så er det norsk og nordisk film, det ser vi veldig tydelig på statistikken vår, sier Torbjørn Aamodt, Produktdirektør i Get.

Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene kombinert med sterke titler fra hele Norden. Tjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum. Hver uke legges nye filmer til Nordisk Film +, så det er alltid en god filmopplevelse å se frem til med tjenesten.

-        I Nordisk Film produserer og selger vi et bredt spekter av filmer, og vi har lenge drømt om å kunne samle titlene på egenhånd. Derfor er vi stolte over at vi nå kan lansere Nordisk Film+ i samarbeid med Get og tilby nordmenn kvalitetsfilmer med et lokalt utgangspunkt som Nordisk Film er kjent for, sier Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution.

200 filmer ligger klare

Nordisk Film+ blir publisert på alle plattformene til Get 17. desember og allerede ligger 200 forskjellige filmer klare. Fremover vil innholdet i tjenesten kontinuerlig endre seg for å by på nye opplevelser, hver uke vil tjenesten får tilførte nye titler.

-        Vi er opptatt av å støtte opp under norsk innhold i en tidsalder hvor vi stadig ser mer innhold fra utlandet. Nordisk Film+ er derfor en tjeneste som passer godt inn i fokuset vårt på norsk film og norsk innhold, og her er det mye bra å forsyne seg av, avslutter Aamodt.

Ta med det beste fra Norden på juleferie

Get har lansert både offline og opptaksfunksjon i tv-appen og på nett-tv som gjør at man nå kan ta med mye bra innhold på farten i ferien. Med den nye offline-funksjonen kan man laste ned serier og filmer i Get-appen og se det mens man flyr eller bare vil se på noe uten at man er avhengig av mobildekningen eller wifi. Offline blir tilgjengelig for alle Get-kunder på både mobiler og nettbrett, og alt innholdet på Nordisk Film+ blir tilgjengelig for offline-funksjonen.

Kontakter

Bilder

Om Get | TDC

Get | TDC
Get | TDC
Maridalsveien 323
0872 Oslo

+47 21 90 00 00

Om Get

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 850 medarbeidere. Selskapet har de siste årene investert flere milliarder kroner i nett og infrastruktur, og har vært en viktig bidragsyter til at over en halv million husstander i dag har tilgang til et fiberbasert bredbåndsnett. Videre har Get de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

I tillegg til eget nett, leverer selskapet også tjenester gjennom 29 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet. Selskapet jobber også aktivt i lokalmiljøer, og støtter norsk idrett og unge talenter gjennom ulike sponsorater.

  

Om Nordisk Film

Nordisk Film er en ledende produsent og distributør av film i Norden og driver den største kinokjeden i Norge og Danmark. Nordisk Film har digitale selskaper som GoGift, Airmagine og Nordisk Film Games og distribuerer bl.a. PlayStation i Norden og Baltikum. Nordisk Film er en del av Egmont, et av Nordens ledende mediekonsern med 6 600 medarbeidere og aktiviteter i 30 land – inkludert Egmont Publishing, som gir ut over 700 blader og magasiner, TV 2 og Cappelen Damm. Egmont er et fond som omsetter for 14,1 milliarder NOK og som deler ut over 120 millioner NOK per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv.

Følg saker fra Get | TDC

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Get | TDC på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Get | TDC