Norsk elbilforening

Nordic EV Summit: Få med deg Europa-premiere på NIO ET7 og presentasjon av Polestars Precept

Del

I morgen onsdag 10.11 braker det løs. Nordic EV Summit er årets viktigste møteplass for elbiler og elbil-industri! På konferansen vil vi få høre fra nykommerne NIO og Polestar. Toppsjefen i Polestar, Thomas Ingenlath, og Norgessjefen i NIO, Marius Hayler, satser for fullt på elbil og er nye utfordrere i bilmarkedet.

Nordic EV Summit i november.
Nordic EV Summit i november.

Konferansen har i år et stort utstillingsområde hvor vi får se det aller siste innen elektrisk mobilitet, og to av nykommerne stiller ut henholdsvis Polestar Precept og NIO ET7.

NIO ET7, som for øyeblikket kun selges i Kina, er NIOs første bilmodell som er designet med fremtidige selvkjørende funksjoner. Det er en stor elektrisk sedan som er 5,01 meter lang, 1,99 meter bred, 1,5 meter høy og med akselavstand på 3,06 meter. Se gjerne omtalen av bilen på elbil.no.

Polestar har også med seg en spennende fremtidsbil på utstillingen. De regner ikke Precept som en konseptbil, men snarere som et manifest innen bærekraft og innovasjon. Polestar selv mener at Precept redefinerer betydning av premium og viser Polestars fremtidige designspråk.

Nordic EV Summit er Norsk Elbilforenings årlige møteplass for elbil og industrien rundt. I år finner den sted på Norges varemessesamspill medEvolve. 

Her får dere høre om det siste innen lading, batteriproduksjon, EUs klima- og transportpolitikk – alt i lys av den pågående klimakonferansen i Glasgow, COP26.  

Se omtalen av konferansen på elbil.no 

Tid: 10.-11. november med åpning kl. 09.00.  

Sted: Norges Varemesse, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm 

Se programmet her

Gratis tilgang for journalister som melder seg på her: https://min.nordicevs.no/buy-ticket?voucher=nordicevsummit21press 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nordic EV Summit i november.
Nordic EV Summit i november.
Last ned bilde
Nye NIO ET7 vises for første gang i Norge under konferansen.
Nye NIO ET7 vises for første gang i Norge under konferansen.
Last ned bilde
Polestar viser sin konseptbil Precept under konferansen.
Polestar viser sin konseptbil Precept under konferansen.
Last ned bilde

Lenker

Om Norsk elbilforening

Norsk elbilforening
Norsk elbilforening
Møllergata 16
0179 Oslo

90 70 45 45 (kl. 9-15)https://elbil.no

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til beste for klima og miljø.

Vi har 14 lokalforeninger og over 100.000 medlemmer. De er i hovedsak privatpersoner, men inkluderer også noen organisasjons- og bedriftsmedlemmer.

Følg pressemeldinger fra Norsk elbilforening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk elbilforening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk elbilforening

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom