Fatstone TV

Nordens beste utforsykelister møtes!

Del

Søndag 13. august møtes Nordens beste utforsykelister på Hafjell! Fatstone TV sender LIVE fra finalene fra klokken 13.30.

Foto: Bendik S Henriksen
Foto: Bendik S Henriksen

Den 13. august vil nok en gang den berømte World Cup løypa i Hafjell Bike Park være åpnet for ritt. I samarbeid med Hafjell Bike Park inviterer Sportsklubben Rye til den tredje delfinalen i Scandinavian downhill cup 2017. Fatstone TV sender LIVE fra finalene som starter 13.30.

Den gjeve leder-trøya vil deles ut i junior-, senior- og masterklassene, men det vil også kåres vinnere blant barn, ungdommer og mosjonister! "Arrangør vil etterstrebe å merke en løype som er gjennomførbar for nybegynnere, samtidig som den er utfordrende for de aller beste! Enten du har ambisjoner om å bli Skandinavias nye mester i utforsykling eller kun ønsker å utfordre deg selv eller en venn, så er dette en perfekt anledning og arena!" sier rittleder Stine Haugom.

Med oss som ekspertkommentator har vi med oss Brage Vestavik og Frikk Hess-Bolstad som desverre ikke kan stille selv på grunn av sykdom. 

Fatstone TV gleder seg til fart og spenning fra World Cup løypa så det er bare å TUNE IN! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Bendik S Henriksen
Foto: Bendik S Henriksen
Last ned bilde

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er Norges actionsportskanal. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

  • Canal Digital Satelitt  (22)
  • Canal Digital (38)
  • Telenor Fiber (44)
  • Altibox (46)
  • RiksTV (46)
  • Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46:21 CETPressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom