Boots Norge

No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid lanseres nå

Del

No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid er en unik peel til hjemmebruk som bidrar til fornyelse av huden. Ved å fjerne døde hudceller i hudens øverste lag får No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid huden til å fremstå som mykere, jevnere og med ny glød.

Glykolsyre (C2H4O3) tilhører gruppen alphahydroksysyrer (AHA-syrer) og er ofte brukt i hudpleieprodukter. AHA-syrer utvinnes ofte fra sukkeret i frukt, og har derfor fått tilnavnet «fruktsyrer» i dagligtale. Glykolsyre kan utvinnes fra sukkerrør eller fremstilles kjemisk.

Glykolsyre svekker bindingene mellom de døde cellene i det øverste laget av huden, hornhuden. De ytterste cellene i huden vil dermed falle av, og man får en jevn, peelende effekt i hudens overflate. Fordelen med dette er at huden får et glattere og jevnere utseende, samt at man stimulerer cellefornyelsen. Glykolsyre har dermed også en effekt mot aldringstegn. Glykolsyre er et ganske lite molekyl, sammenlignet med andre AHA-syrer, og har dermed muligheten til å trenge dypere ned i huden enn andre slike syrer kan. Dermed kan glykolsyre bidra til å stimulere produksjonen av elastin og kollagen, som gir huden spenst, og til å trenge ned i porene for å motvirke urenheter og forebygge utbrudd.

No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid påføres tørr, nyrenset hud inntil tre kvelder i uken. Produktet skal virke i kun fem minutter før det skylles av eller fjernes med en fuktig klut. AHA-syrer kan gjøre huden mer sensitiv for sol, og bruk av solfaktor er anbefalt

No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid finnes i Boots Apotek og på boots.no til 399,-

Kontakter

Bilder

Om Boots Norge

Boots Norge
Boots Norge
Maridalsveien 300
0872 Oslo

23 25 07 00http://www.boots.no

Boots Norge har over 150 Boots apotek i Norge. Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim.

Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere besteselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots apotek i Norge.

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom