Norges Rytterforbund

NM-sølv til Martine

Del

Hun har kun hatt hesten sin i tre uker – likevel red Martine Mariero Moe (18) fra Stokke inn en sølvmedalje i helgens Innendørs NM i sprangridning for juniorer.

Foto: Kristian Strøm
Foto: Kristian Strøm

53 ryttere fra hele Norge var i helgen samlet på Melsom hos Jarlsberg og Melsom Rideklubb utenfor Tønsberg for Innendørs NM i sprangridning for juniorer, det vil si ryttere opp til 18 år.

Kun to av disse 53 klarte å ri feilfritt i de tre grunnomgangene der hinderhøyden lå på 1,25 – 1,30 m: Martine (Skogan Rideklubb) og Marthe Øya Stokka (Arendal og Grimstad Rideklubb). Dermed måtte disse to ri en runde til for å avgjøre hvem som skulle ta gull og sølv.

I omhoppingen ble det to små riv for Martine og hennes hest Cendrillon Du Ruisseau Z, mens Marthe med hesten Paola Ladies Choice nøyde seg med ett – dermed ble det sølv til Martine med Marthe på gullplass.

Men sølvet var over all forventning for den ambisiøse rytteren fra Stokke:

-Jeg har bare hatt hesten min i tre uker, dette er vårt andre stevne, så dette var over all forventning, smilte Martine.

Om Martine alltid går inn for å gjøre en god jobb, var det erfaring hun var mest opptatt av å sanke, ikke medalje. Rutine og erfaring med sin nye hest er viktig nå, for nå satser hun mot større høyder og vanskeligere baner på et høyere alderstrinn.

-Neste år er jeg young rider, det er det jeg sikter mot nå. Det blir det både høyere og vanskeligere, men denne helgen var en veldig god start for meg og Cendrillon!

Bronsen gikk til Mathea Omberg Christiansen med hesten Wodka fra Drøbak Rideklubb.

 Resultater

Kontakter

Bilder

Foto: Kristian Strøm
Foto: Kristian Strøm
Last ned bilde
Foto: Kristian Strøm
Foto: Kristian Strøm
Last ned bilde

Om Norges Rytterforbund

Norges Rytterforbund
Norges Rytterforbund
Postboks 5000
0480 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.rytter.no

Følg pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Rytterforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom