Fatstone TV

NM i Utforsykling LIVE på Fatstone TV 23. juli

Del

23. juli skal Norges beste utforsyklere kåres. Finalene fra den bratte løypa i Nesbyen ser du LIVE på Fatstone TV fra 13.30.

Norgeseliten i utfor skal utfolde seg i fjellsidene på Nesbyen til helgen og etter en intens sesong for de norske utøverne spares det ikke på kruttet i årets NM løype. 

"Løypa kan beskrives som rask, slagete og lang. I år har vi jobbet hardt får å få inn litt potensiale for høkk. Det er bygd 7 nye hopp, en ny maskinbygd del med doseringer og høy hastighet, å vi satser på å få bygd en dropp ut fra den nye broa over asfaltveien. Så potensiale for luftige svev er der." Sier løypesjef David Løkken. Det blir spennende å se hvem som kommer raskest i mål. 

Tidligere denne måneden kom hele det norske utforlandslaget til finalen i verdenscupen for første gang i historien og nivået i norsk utfor har aldri vært høyere. "Vi gleder oss til utforsykkel-fest i Nesbyen og er samtidig glade for at flere kan følge med på Norgesmesterskapet gjennom sendingen på Fatstone TV" sier arrangementsansvarlig Per Erik R. Mæhlum fra Norges Cykleforbund.

Med oss som kommentator i Fatstone TV sin sending har vi Brage Vestavik som dessverre ikke kan delta selv på grunn av skade. Brage har i år levert tre topp-10 plasseringen i verdenscupen i år og skal altså guide TVseerne gjennom finalene på Fatstone TV.

Vi gleder oss til full fart og mye sykkelglede! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er Norges actionsportskanal. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

  • Canal Digital Satelitt  (22)
  • Canal Digital (38)
  • Telenor Fiber (44)
  • Altibox (46)
  • RiksTV (46)
  • Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46:21 CETPressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom