Norges Svømmeforbund

NM i svømming kortbane 2021

Del

Norgesmesterskapet i svømming på kortbane (25 meter) 2021 for junior, senior og parasvømmere arrangeres i Kjølnesbadet i Porsgrunn torsdag 11. – søndag 14.november. Teknisk arrangør er Svømmeklubben Poseidon Porsgrunn.

Det forventes mange spennende dueller i løpet av de fire NM-dagene, der mange av svømmerne kommer rett fra sterke prestasjoner i EM kortbane i Kazan.

Våre normalt sterkeste kort Henrik Christiansen, Tomoe Zenimoto Hvas og Ingeborg Vassbakk Løyning stiller imidlertid ikke opp i NM denne gang. Henrik er syk, og de to andre forbereder seg til ISL stevner i Eindhoven.

Dette åpner for at andre svømmer kan vise seg fram i dette mesterskapet. Landslagssjef Petter Løvberg ser fram til å se mye god svømming, og er spent på om nye, fremadstormende svømmere viser seg fram.

Ettersom seniorparasvømmer Fredrik Solberg er i treningsoppbygging etter Paralympics, så er juniorlandslagstrener Kay-Arild Paulsen spent på hva de unge parasvømmerne vil prestere, og vil følge nøye med på deres utvikling i dette mesterskapet.


Pressekontakt:
Alexander Mokkelbost
917 19 992
leder@skposeidon.no


Stevneleder:
Merethe Pepevnik
948 26 879
leder@skposeidon.no


Landslagssjef Norges Svømmeforbund:
Petter Løvberg
9706 0795
petter@medley.noFakta/linker

186 jenter og 246 gutter fra 59 klubber er kvalifisert og påmeldt til NM.

Junioralder for jenter: 13-18 år.
Junioralder for gutter: 13-19 år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Svømmeforbund

Norges Svømmeforbund
Norges Svømmeforbund
Sognsveien 73, Idrettens Hus – Ullevål Stadion
0855 Oslo

21 02 90 00http://www.svomming.no

Norges Svømmeforbund er et særforbund i Norges Idrettforbund, som organiserer grenene svømming, stup, vannpolo, synkron og open water. Forbundet ble stiftet i 1910 og har i dag ca. 70.000 medlemmer i 288 klubber over hele landet.

Følg pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Svømmeforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom