Intendia Group

NKI og Bjørknes girer opp digitalsatsingen: Jyoti Sharma ny digitaldirektør

Del

Etter 10 år som konsulent og strategisk rådgiver i Accenture, får Jyoti Sharma (33), lederansvaret for digitalisering av Intendia - et av landets største, private skolekonsern.

COO, Nils Ola Bark og CDO, Jyoti Sharma
COO, Nils Ola Bark og CDO, Jyoti Sharma

Tidligere i mars startet Sharma jobben som Chief Digital Officer (CDO) i Intendia, som eier NKI, Bjørknes Privatskole og MedLearn. I tillegg består konsernet av skolene Berghs School of Communication, Bilder Nordic School of Photography, Iris, JobLearn, Junglemap og School of Fashion Industry. Hvert år blir over 30.000 elever utdannet i Intendia-systemet. 

- Utdanningssektoren er inne i en veldig spennende endring og COVID-19 har tvunget frem en digitalisering av samfunnet, og akselerert tilvenning til digital læring. Fremtidens undervisning må tilrettelegges for studentenes økte forventninger til fleksibilitet, personlig og engasjerende læring. Da må vi finne den rette balansen mellom fysisk og digital undervisning, sier Jyoti Sharma. 

Den nye digitaldirektøren er NTNU-utdannet sivilingeniør innen Industriell Økonomi og Teknologiledelse, og har jobbet 10 år i konsulentselskapet Accenture. Her har hun rådgitt selskapets nordiske kunder om digitalisering og forretningsutvikling innenfor flere segmenter, blant annet varehandel, reiseliv og industri. I 2018 var Sharma kandidat til «Årets unge leder», og hun har også de siste årene markert seg i debatten rundt kunstig intelligens (AI).

- Rollen som CDO i dette konsernet representerte en sjelden mulighet til å være med å drive en digital endringsreise i det nordiske markedet, i en bransje som også gir meg personlig mening, sier Jyoti Sharma. 

Administrerende direktør Nils Ola Bark har store forventninger til konsernets digitale endringsprosess.

- Jyoti beriker vårt pedagogiske miljø med sin betydelige digitalkompetanse og brede erfaring med forretnings- og strategiutvikling. Med Jyoti på plass falt en sentral brikke på plass for å videreutvikle den beste digitale læringsopplevelsen for våre studenter. Når hun dessuten er et stort ledertalent, kunne vi ikke fått en bedre ressurs på plass for å bygge et sterkt, digitalt læringsmiljø, sier Nils Ola Bark. 

For flere opplysninger eller kommentarer, kontakt gjerne:

CDO: Jyotti Sharma – 924 05 684

COO: Nils Ola Bark - 958 30 974

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

COO, Nils Ola Bark og CDO, Jyoti Sharma
COO, Nils Ola Bark og CDO, Jyoti Sharma
Last ned bilde

Lenker

Om Intendia Group

Intendia Group
Intendia Group
Upplandsgatan 2B
111 23 Stockholm, Sverige

+47 958 30 974https://intendiagroup.com/no

Intendia er et utdanningskonsern med virksomheter i Norge og Sverige, blant disse Bjørknes Privatskole, NKI og MedLearn. Hvert år utdanner og utvikler vi samlet over 30 000 studenter. Gjennom et økende antall internasjonale samarbeid og partnerskap, er virksomheten også representert mange steder rundt om i verden. Vårt mål er å ruste individet for dagens og morgendagens arbeidsmarked til fordel for samfunnet, næringslivet og den enkelte.

Følg saker fra Intendia Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Intendia Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Intendia Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom