Norges Jeger- og Fiskerforbund

NJFF inngår samarbeid med Eika Forsikring

Del

Norges Jeger og Fiskerforbund (NJFF) har inngått avtale med Eika Forsikring om å tilby forsikring til NJFFs 115 000 medlemmer. Avtalen gir NJFFs medlemmer tilbud om konkurransedyktige forsikringstilbud og markedets beste forsikring på hund.

Trond Svestad Eika Forsikring (t.v.) Håvard Skjerstad Andersen Norges Jeger- og Fiskerforbund (t.h.)
Trond Svestad Eika Forsikring (t.v.) Håvard Skjerstad Andersen Norges Jeger- og Fiskerforbund (t.h.)

- En av NJFFs ambisjoner er konkurransedyktige og relevante medlemstilbud. Vi har derfor vurdert tilbud fra mange forsikringsleverandører, og tilbudet fra Eika Forsikring var totalt sett det beste for våre medlemmer og NJFF. Vi er derfor svært fornøyde med å ha inngått avtale med Eika Forsikring og ser frem til samarbeidet, sier Håvard Skjerstad Andersen i NJFF.

- Gjennom avtalen med Eika Forsikring vil NJFF kunne tilby våre medlemmer forsikringsløsninger som inkluderer konkurransedyktige priser og god rådgiving som tilfredsstiller de fleste medlemmenes behov, legger Andersen til.

- Vi er svært fornøyde med at Norges Jeger og Fiskeforbund valgte Eika Forsikring som leverandør av forsikringsløsninger.  Som totalleverandør av forsikringstjenester til lokalbanker i Eika Alliansen har Eika Forsikring lang erfaring med distribusjon via samarbeidspartnere. Vi har derfor store ambisjoner med denne avtalen og ser frem til et positivt samarbeid med NJFF og deres medlemmer, sier administrerende direktør Trond Bøe Svestad i en kommentar. 

Forbedret tilbud på forsikring av jakthund
- Sammen med NJFF har vi utarbeidet en egen og helt ny forsikring for hunder. Denne jakthundforsikringen skal til enhver tid være den beste i markedet, både med tanke på pris og dekning, sier Svestad i Eika Forsikring.

Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2022.

Om Norges Jeger og Fiskerforbund:
Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. NJFF har rundt 115 000 medlemmer, fordelt på 550 lokalforeninger og 19 fylkeslag. 

Om Eika Forsikring:
Eika Forsikring er Norges sjette største forsikringsselskap og retter seg mot privatpersoner, landbrukskunder og småbedrifter. Selskapet har 170 ansatte.

Kontakt:
Markeds- og kommunikasjonssjef i NJFF Håvard Skjerstad Andersen, telefon 419 07 301

Administrerende direktør i Eika Forsikring Trond Bøe Svestad, telefon 928 29 695.

Kontakter

Bilder

Trond Svestad Eika Forsikring (t.v.) Håvard Skjerstad Andersen Norges Jeger- og Fiskerforbund (t.h.)
Trond Svestad Eika Forsikring (t.v.) Håvard Skjerstad Andersen Norges Jeger- og Fiskerforbund (t.h.)
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom