Møller Mobility Group

Nina Moi Edvardsen er ansatt som ny HR-direktør i Møller Mobility Group

Del

Nina Moi Edvardsen (45) er ansatt som ny HR-direktør for Møller Mobility Groups samlede HR-virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum. Møller Mobility Group er Nordens største bilorganisasjon med en samlet omsetning på over 28 milliarder kroner og totalt over 4000 medarbeidere.

Nina Moi Edvardsen er ansatt som ny HR-direktør i Møller Mobility Group.
Nina Moi Edvardsen er ansatt som ny HR-direktør i Møller Mobility Group.

Nina Moi Edvardsen har bred ledererfaring innen markedsføring og organisasjonsutvikling. Hun kommer nå fra Fortum Oyj, hvor hun har ledet konsernets etablering av en multibrand strategi som Vice President Brands and Customer Communications. Før tiden i Fortum har Edvardsen blant annet arbeidet i Hafslund, har lang erfaring fra mediebransjen gjennom roller som Konserndirektør HR og kommunikasjon i Schibsted Norge, samt hatt flere sentrale lederroller i FINN.no. Hun har også tidligere retail erfaring fra SAS og Telenor. Hun er utdannet innen internasjonal markedsføring fra BI.

- Styrkingen av HR vil være et viktig grep for at vi skal klare å utvikle oss og tiltrekke oss de ressursene vi behøver i en krevende og spennende tid i bilbransjen. Økt endringstakt har synliggjort behovet for en sterkere og mer strategisk HR-funksjon. Den nye HR-strategien medfører en reorganisering og styrking av HR-funksjonen for konsernet, sier Terje Male, konsernsjef i Møller Mobility Group.

- Med den nye enheten vil vi samle alle HR-ressursene i fem land under én, tydelig ledelse. Det innebærer bedre samordning og effekt. Den ny HR-avdelingen skal være et operativt og utførende bindeledd til hver enkelt organisasjonsenhet. HR vil gjennom dedikerte HR-Businesspartner funksjoner inngå som en del av ledergruppene i forretningsenhetene og bidra til å omsette strategiske diskusjoner til konkrete HR-aktiviteter. Vi er svært tilfreds med å få Nina Moi Edvardsen til å lede konsernets nye HR-avdeling, sier Terje Male.

- Møller Mobility Group har en utrolig sterk posisjon, langsiktige eiere og gode verdier. Med erfaring fra en teknologidrevet mediebransje samt energibransjen har jeg fulgt bilbransjen i mange år. Jeg ser nå frem til å bli en del av Møller Mobility Group og være med på å utvikle organisasjon for å kunne aktivt møte de store endringene bransjen står overfor, bli kjent med organisasjonen og være med å videreutvikle konsernets HR-rolle, sier Nina Moi Edvardsen.

Nina Moi Edvardsen vil rapportere til konsernsjef Terje Male og inngå i konsernets ledergruppe. Edvardsen tiltrer 1. oktober 2018.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nina Moi Edvardsen er ansatt som ny HR-direktør i Møller Mobility Group.
Nina Moi Edvardsen er ansatt som ny HR-direktør i Møller Mobility Group.
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Sponsoravtale mellom BUA og Møller Mobility Group14.6.2021 11:00:00 CEST | Pressemelding

BUA er et sted der barn og unge i hele landet kan låne alle slags uteleker og ting gratis. BUA-nettverket med 164 utstyrsbibliotek i 132 kommuner dekker hele landet. Møller Mobility Group ønsker nå å støtte BUAs arbeid i Oslo ved at BUA får disponere to Volkswagen e-Crafter varebiler i to år (elektriske varebiler). Da kan stiftelsen etablere et mobilt BUA-utstyrsbibliotek som bringer utstyret fossilfritt dit folk bor og der aktivitetene skjer.

Klar for het bildelingssommer: Hyre med snart over 1000 biler i hovedstaden. Har lansert i Bergen og Trondheim9.6.2021 11:00:00 CEST | Pressemelding

Solen skinner over store deler av landet og sommeren står snart for døren. Hett er det også for aktørene innen bildeling: Nesten samtlige aktører vokser betydelig og mangedobler antall leieforhold, brukere og omsetning. Hyre, med Møller Mobility Group som største eier, satser betydelig på nye mobilitetsløsninger og skalerer nå til over 1000 biler i Oslo og har akkurat lansert i Bergen og Trondheim. Kanskje sommeren 2021 blir den store bildelingssommeren?

Ida Pernille Hatlebrekke (30 år) ny leder for Klima & Miljø i Møller Mobility Group10.5.2021 10:00:00 CEST | Pressemelding

Møller Mobility Groups nye konsernstrategi gir tydelig retning for at bærekraft blir stadig viktigere for å drive forretning. «Miljø, bærekraft og sirkulærøkonomi blir nøkkelbegreper i tiden fremover. For å styrke Møller Mobility Groups arbeid med kommunikasjon og bærekraft er Ida Pernille Hatlebrekke ansatt i en nyopprettet stilling som leder for Klima & Miljø. Hun starter 1. juni,» sier Paul Hegna, konserndirektør Bærekraft og Kommunikasjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom