Intendia Group

Nils Ola Bark inn i toppledelsen i Intendia Group

Del

Tidligere Isobar- og Atea-topp, Nils Ola Bark (49), rykker opp som visekonsernsjef (COO) i det norskeide utdanningskonsernet, Intendia Group.

Våren 2020 ble Bark ansatt som leder av den norske virksomheten i Intendia Group. Konsernet eier blant annet Bjørknes Privatskole, fagskolene NKI, Berghs School of Communication og MedLearn, samt EdTech-selskapet Junglemap. Selskapet har over 1000 ansatte, og utdanner årlig rundt 30.000 studenter ved sine skoler. Bark kom da fra Atea, der han hadde hatt flere roller i selskapets ledergruppe, etter at han i 2016 forlot byrålederjobben i Dentsu-eide Isobar. Nå rykker Bark opp i den skandinaviske konsernledelsen, som Chief Operating Officer, og skal fortsatt ha hovedansvaret for den norske delen av virksomheten.

- Nils Ola viste raskt engasjement og teft når han kom til oss for snart ett år siden. Han fikk en nøkkelrolle i å forme en ny og mer spisset strategi for konsernet gjennom høsten 2020, og det er naturlig å sette ham i førersetet for implementering av en rekke av våre ambisiøse, strategiske initiativer fremover, sier Intendias CEO, Mikael Kaunitz.

- Intendia ser en tydelig vridning innen utdanning og livslang læring, i retning av digitalisering og utvikling av EdTech. Nils Olas lange erfaring med å etablere og utvikle digitale konsepter, sammen med solid erfaring innen merkevarebygging og forretningsutvikling, gjør ham til en nøkkelressurs for å videreutvikle Intendia til å bli et ledende konsern innen fremtidens utdanning i Skandinavia, sier Kaunitz.

- Jeg har fått en fantastisk mulighet til å være med å videreutvikle et solid skandinavisk utdanningskonsern, sier Nils Ola Bark.

- Både Covid-19, og fokus på kompetanse og livslang læring, gjør at våre skoler virkelig kan være med å gi enkeltindividet en ny og bedre hverdag. Samtidig ser vi at digitalisering er i ferd med å skape helt nye bruksmønstre, behov og muligheter innen fremtidens utdanning. Det er fantastisk gøy å få muligheten til å være med å utvikle solide og sterke merkevarer i dette perspektivet, sier Nils Ola Bark.

Intendia Group er et internasjonalt utdanningsselskap med sin hovedvirksomhet i Sverige og Norge, med hovedkontor i Stockholm. Inkludert i konsernet er Bjørknes Privatskole, NKI, Berghs School of Communication, Junglemap, Bilder Nordic School og Photography, School of Fashion Industry, MedLearn, Iris og JobLearn. Selskapet har i overkant av 1 000 ansatte, i tillegg til et stort antall tilknyttede pedagogiske ressurser, og omsetter for i underkant av 1 mrd NOK.

For mer informasjon eller kommentarer, kontakt gjerne:

CDO: Mikael Kaunitz - +46 (0)76 135 37 98

COO: Nils Ola Bark - 958 30 974

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Intendia Group

Intendia Group
Intendia Group
Upplandsgatan 2B
111 23 Stockholm, Sverige

+47 958 30 974https://intendiagroup.com/no

Intendia er et utdanningskonsern med virksomheter i Norge og Sverige, blant disse Bjørknes Privatskole, NKI og MedLearn. Hvert år utdanner og utvikler vi samlet over 30 000 studenter. Gjennom et økende antall internasjonale samarbeid og partnerskap, er virksomheten også representert mange steder rundt om i verden. Vårt mål er å ruste individet for dagens og morgendagens arbeidsmarked til fordel for samfunnet, næringslivet og den enkelte.

I Norge, holder Intendia til i:

Universitetsgata 10
0164 Oslo

Følg saker fra Intendia Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Intendia Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Intendia Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom