NiceMobil

NiceMobil er billigst

Del

Lanserer Norges billigste abonnement på 15 GB

NiceMobil er heldigitalt, og helt enkelt billig. Nå leverer selskapet et nytt abonnement med 15 GB til 250 kroner.

– Verdens første heldigitale mobilselskap leverer igjen. Denne gangen utvider vi porteføljen med et nytt abonnement som knuser konkurrentene på pris, sier Linda Ørestrand, markedssjef i NiceMobil.

NiceMobil leverer data på nettet til Ice, ett av verdens beste mobilnett. I dag med fire abonnement: 1 GB (100kr), 5 GB (150kr), 8 GB (200kr), og 15 GB (250kr)

Like enkelt som å bytte strømmetjeneste

Merkevaren NiceMobil ble lansert 15. november 2021. Hovedfokuset er enkelhet og lave priser.

– NiceMobil er så enkelt at du ikke engang trenger det gamle SIM-kortet. Vi bruker kun eSIM som du aktiverer via vår app. Bestiller du abonnement med nytt nummer hos oss er du i gang på få minutter., men dersom du tar med eksisterende nummer tar det dessverre litt lenger tid. Vårt mål er at også det skal bli like enkelt som å bli abonnent på en strømmetjeneste, forteller Ørestrand.

Enklere å overføre 100.000kr enn å bytte mobilabonnement

I dag kan du tegne abonnement på 1-2-3, og dersom du velger eSIM så slipper du å vente på et fysisk SIM-kort. Likevel er det en ventetid knyttet til overføring av ditt gamle nummer, det som kalles portering.

– Portering tar for lang tid. Det bør være en digital prosess som skjer umiddelbart. Det er ingen grunn til at det skal være lettere for meg å overføre 100.000 kroner mellom bankkontoer enn å flytte nummer mellom mobiloperatør. Å bytte abonnement burde være helt enkelt, avslutter Ørestrand.

Nøkkelord

Kontakter

Pressetelefon (for journalister)

Tel:94094900

Bilder

Last ned bilde
Linda Ørestrand, markedssjef i NiceMobil.
Linda Ørestrand, markedssjef i NiceMobil.
Last ned bilde

Om NiceMobil

NiceMobil
NiceMobil
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

Følg pressemeldinger fra NiceMobil

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NiceMobil på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NiceMobil

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom