Ni av ni ambulansefly fra Babcock tilgjengelig

Del

Torsdag 12. desember er det fortsatt full tilgjengelighet på ambulansefly fra Babcock i hele Norge, med ni av ni operative fly fordelt på samtlige syv ambulanseflybaser.

Mandag 9. desember hentet Babcock inn to erstatningsfly for flyene som ble satt på bakken grunnet teknisk feil. De to erstatningsflyene ble plassert på basene i Tromsø og Alta.

Onsdag 11. desember ble det tredje erstatningsflyet satt inn for fly nummer to på Gardermoen. Erstatningsflyene i Alta og på Gardermoen flyr kun langbangbane. Torsdag 12. desember flyr fem av seks fly i Nord-Norge på kortbanenettet, og ni av ni fly er tilgjengelig fordelt på de syv ambulanseflybasene. 

Når Babcock rykker ut på opdrag er det på bakgrunn av instruks fra Flykoordineringssentralen/AMK. Det vil si at det er Flykoordineringssentralen/AMK som bestemmer hvilke oppdrag som skal tildeles ambulanseflyene til Babcock. Det er ikke Babcock som tar denne avgjørelsen. 

 - Jeg vil rette en stor takk til alle våre ansatte som står på dag og natt for å sikre tilgjengelig ambulansefly. Vi er fornøyde med at alle erstatningsflyene nå er på plass slik at ambulanseflybasene er fullt oppsatt med operative fly. Vårt hovedfokus er å fortsette jobben med få utbedret feilene på de flyene som står på bakken slik at de igjen blir operative, sier daglig leder i Babcock Norge, Marius Hansen.

Bilder

Om Babcock Scandinavian AirAmbulance

Babcock Scandinavian AirAmbulance
Babcock Scandinavian AirAmbulance
Rådhusgata 3
9008 Tromsø

http://www.babcockinternational.com

Følg saker fra Babcock Scandinavian AirAmbulance

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Babcock Scandinavian AirAmbulance på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Babcock Scandinavian AirAmbulance

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom