NHO

NHOs pressekonferanse tirsdag om kvartalsrapport er klokka ti, ikke tolv

Del

Feil klokkeslett ble sendt ut – det skal være: NHO presenterer kvartalsrapport tirsdag 20.mars klokka 10:00: To tusen bedrifter om utviklingen utover i 2018

Velkommen til presentasjon av NHOs konjunkturrapport for første kvartal ´18. NHOs sjeføkonom Øystein Dørum presenterer materialet tirsdag 20.januar klokka 10.00 i Næringslivets Hus, Middelthunsgata 27.
Bedriftene har i dette kvartalet svart på spørsmål om markedssituasjonen framover, planer om nyansettelser, investeringer m.m.
I disse Acer-tider ser vi også nærmere på hvordan EØS-avtalen fungerer for norsk næringsliv og betydningen av frihandel mer generelt. Dette er ikke minst aktualisert av senere utspill fra den amerikanske presidenten.


Vi serverer kaffe m.m.


Hjertelig velkommen!

Øyvind Lind-Fossen, informasjonssjef
95241338

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom