NHO

NHO med ny rapport: Verste bak oss, men blodfattig oppsving

Del

Velkommen til presentasjon av NHOs konjunkturrapport for fjerde kvartal ´17. NHOs sjeføkonom Øystein Dørum presenterer materialet mandag 11.desember klokka 10.30 i Næringslivets Hus, Middelthunsgata 27.

På tampen av 2017 er det klart at flaks, hardt arbeid og riktige doser politikk har gjort jobben: Veksten er på vei opp, og ledigheten på vei ned.   Men mye av drahjelpen - fra blant annet svakere krone - er nå bak oss.

I tillegg til nye anslag for 2018 vil vi gjennomgå den siste undersøkelsen av stemningen i våre medlemsbedrifter.

Andre del av rapporten er viet utfordringene i arbeidsmarkedet. Forut for NHOs årskonferanse om "Verdien av arbeid", ser vi nærmere på nettopp dette: Hvor avhengig bærekraften i velferdsordningene er av at folk jobber, og jobber i virksomheter med høy verdiskaping.

Vi serverer kaffe m.m.

Hjertelig velkommen!

Øyvind Lind-Fossen, informasjonssjef

95241338

Kontakter

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom