Nextory

Nextory slipper sommerens mest avslappende lydbokserie

Del

Sommeren er her og mange nyter allerede både sol og fri. Men innimellom kan det være vanskelig å slappe helt av, selv i ferien. Lydboktjenesten Nextory vil hjelpe folk å finne roen og slipper i den forbindelse lydbokserien Satisfying Summer Sensation: en rekke lydopplevelser inspirert av sommeren, med ASMR og 3D-lyd.

Lydbokserien består av fem deler med lyder fra blant annet stranden, hagen og skogen. Hver lydbok har også elementer av “3D-lyd”, med effekter som forsøker å gjenskape stedene der lydene ble tatt opp.

Lydbøkene inneholder også ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) som har som mål å gi deg en kilende følelse i kroppen. I løpet av de siste par årene har internettfenomenet ASMR tatt verden med storm, med flere millioner visninger på YouTube og TikTok.

– Vi går ofte inn i sommeren med høye forventninger og det er fort gjort at man glemmer å stoppe opp og faktisk nyte den. Derfor har Nextory laget denne lydbokserien. I fem forskjellige deler gir vi deg noen av de beste øyeblikkene sommeren har å by på, slik at du kan begynne å slappe av og finne sommerfølelsen, sier innholdsansvarlig i Nextory, Magnus Nytell

Sanser påvirker humøret
– Noen mennesker opplever at humøret daler i løpet av ferien. Det er vanlig å føle at man burde klare å slappe av og roe seg. Det kan føre til både både stress og angst, men det er ikke nødvendigvis noe å bekymre seg for. Med ytre hjelpemidler kan vi faktisk øve oss på å senke tempoet. Vi har forskjellige sanser som kan påvirke humøret. Et tydelig eksempel er at vi kan få lyst på mat når vi kjenner lukten av pizza, sier psykologen Rebecka Dahlgren.

– Hørselen vår påvirker også humøret og evnen til å slappe av. En anbefaling er å utforske hvordan lyd påvirker deg. Noen liker å bli veiledet gjennom meditasjon, noen liker rolige sanger og andre liker å høre på fine lyder. Det finnes mye musikk og lyder som hjelper deg å slappe av, forklarer Rebecka Dahlgren avslutningsvis.


Her kan du lytte til Satisfying Summer Sensation

Volume 1: Beach Breeze

Volume 2: Garden Ambiance

Volume 3: Forrest Retreat

Volume 4: Vacation Vibe

Volume 5: Ocean Escape

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory, Magnus Nytell.
Internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory, Magnus Nytell.
Last ned bilde

Dokumenter

Lenker

Om Nextory

Nextory
Nextory
Dalagatan 7
111 23 Stockholm

+46 73-316 34 20http://www.nextory.no

Nextory er en strømmetjeneste med hundretusenvis av lyd- og e-bøker i katalogen. Tjenesten ble grunnlagt i 2015 av de svenske entreprenørene Shadi Bitar og Ninos Malki. Visjonen er å øke lesing over hele verden, og berike folks liv med gode historier.

Følg pressemeldinger fra Nextory

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nextory på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nextory

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom