Nextory

Nextory lanseres i dag: – Vi håper å bidra til at folk leser enda mer

Del

Med et utvalg på flere hundre tusen norske og engelske lyd- og e-bøker i katalogen, til den laveste prisen på markedet, er strømmetjenesten Nextory fra og med i dag tilgjengelig for norske brukere.

Magnus Nytell, internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory
Magnus Nytell, internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory

Nextory tilbyr blant annet bøker fra Aschehoug, Cappelen Damm, Strawberry, Vigmostad
& Bjørke, Kagge, Samlaget og Goliat, samlet i én og samme app.

– Vi er veldig glade for å endelig være på plass i Norge, og kunne gi nordmenn tilgang på alle de fantastiske lyd- og e-bøkene vi har i vår katalog, forteller Magnus Nytell, internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory.

I tillegg til bøker fra forfattere som Jo Nesbø, Erika Fatland, Lucinda Riley, Erlend Loe
og Nina Lykke, finnes det totalt 270 000 norske og engelske lyd- og e-bøker i katalogen. Brukerne kan velge mellom tre ulike typer abonnementer, tilpasset sine ønsker og behov.

Lyd- og e-bøker blir mer populære

Ifølge leserundersøkelsen, som utføres på oppdrag fra Bokhandlerforeningen og Forleggerforeningen, er nordmenn et bok-elskende folk. I snitt leste befolkningen minst
13 bøker i 2019, og vi leser også flere e-bøker og lytter til flere lydbøker enn tidligere. 

Andelen av befolkningen som har brukt en strømmetjeneste til lydboklytting økte til 16 prosent i 2019, opp 9 prosentpoeng fra forrige undersøkelse.

– Nordmenn har alltid vært glade i historier og god litteratur, så vi håper og tror at mange vil sette pris på de hundretusentalls gode historiene vi har i vår katalog. Det er ekstra gøy å se at digitale formater også blir stadig mer populære og at andelen som bruker lydbøker stadig vokser. Vi vet at 80 prosent av de som bruker Nextory ender opp med å lese mer enn før, og vi håper å bidra til at folk leser mer også her i Norge, sier Nytell.

Vil berike folks liv med gode historier

Nextory ble lansert i Sverige i 2015 og er i dag tilgjengelig i Finland, Danmark, Tyskland, Østerrike, Sveits, Nederland og nå også Norge. I motsetning til andre aktører på markedet er ikke tjenesten eid av et forlag, og de er dermed uavhengige med et strengt fokus på å gi kundene de aller beste litteraturanbefalingene.

Strømmetjenesten ble grunnlagt av fetterne Shadi Bitar og Ninos Malki, som begge kom til Sverige fra Syria som barn. Helt siden da har bøker vært en stor del av deres liv og et viktig hjelpemiddel for å finne seg til rette i det svenske samfunnet. 

– Målet vårt er å berike folks liv med gode historier og fra og med i dag har det blitt enklere, sier Nytell.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Magnus Nytell, internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory
Magnus Nytell, internasjonalt innholdsansvarlig i Nextory
Last ned bilde
Illustrasjonsbilde, Nextory
Illustrasjonsbilde, Nextory
Last ned bilde
Illustrasjonsbilde, Nextory
Illustrasjonsbilde, Nextory
Last ned bilde

Lenker

Om Nextory

Nextory
Nextory
Dalagatan 7
111 23 Stockholm

+46 73-316 34 20http://www.nextory.no

Nextory er en digital strømmetjeneste med flere hundre tusen lyd- og e-bøker. Bokappen ble grunnlagt i 2015 av entreprenørene Shadi Bitar og Ninos Malki. Visjonen bak tjenesten er å berike menneskers liv med gode historier og øke lesegleden. Appen er tilgjengelig i flere europeiske land. Velg mellom abonnementene Sølv (139 kr/mnd, 20 timers lyttetid), Gull (189 kr/mnd, ubegrenset tilgang) og Familie (mulighet for flere brukere). Les mer og prøv Nextory gratis i 14 dager på www.nextory.no.

Følg pressemeldinger fra Nextory

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nextory på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.