New Wave Norway

New Wave Outlet inntar Torvbyen 2. november.

Del

I mange år hadde New Wave Outlet en fast base sammen med New Wave Norway's hovedlager på Grålum i Sarpsborg. I 2018 flyttet New Wave Norway både kontorer og hovedlager til Råde kommune, og den faste outleten hadde sin siste åpningsdag i november samme år. New Wave Outlet er stadig savnet og etterspurt. I den forbindelse har vi valgt å endre konseptet til en Pop-Up butikk. I år vil lokasjonen være på Torvbyen kjøpesenter i Fredrikstad. Pop-Up butikken åpner dørene mandag 2. november og vil holde samme åpningstider som resten av senteret helt frem til 31. desember.

Førstemann til mølla. 2. november åpner dørene.

Det nærmer seg julehandel og New Wave Outlet jobber i disse dager med å gjøre klar Pop-Up butikk i Torvbyen kjøpesenter. 
2. november åpner vi dørene og du kan sikre deg julegaver til både nære og kjære.

Du finner oss i 2.etg like ved utgangen til bussterminalen.

Outlet, varer
Foto: Superundertøy fra Craft pakket opp og klar for salgsstart.

Gode tilbud.

Det vil bli promotert nye supertilbud hver eneste uke frem mot jul. Det blir i tillegg fylt på med nye varer gjennom hele perioden. 
Hold deg oppdatert ved å følge New Wave Outlet på facebook. 

Trygg handel.

En av hovedgrunnene til at vi valgte Torvbyen som lokasjon i år, er at vi anser senteret som en trygg base å drive butikk med tanke på smittevern og de ekstra tiltak som er iverksatt iht. Covid-19.

Bilder,outletFoto: En selger fra New Wave pakker opp varer.

Parkering.

I tilknytning til Torvbyen finnes det to parkeringshus, parkering skjer etter gjeldende bestemmelser. Se etter skilt der du ønsker å stå parkert.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg pressemeldinger fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra New Wave Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom