NOAS

Nesse ny generalsekretær i NOAS

Del

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har lang og bred erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland.

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere).
Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere).

−Etter mange år i Flyktninghjelpen gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver i NOAS. Utlendingsfeltet trenger NOAS mer enn noen gang, og jeg vil bygge videre på det solide arbeidet organisasjonen har gjort for å forsvare rettssikkerheten til asylsøkere og flyktninger, sier Nesse.

Styreleder Kai Eide er glad for at Nesse nå er klar til å ta over lederrollen i NOAS.

−Det er et strålende valg, sier Eide.

−Nesse har allerede dyp innsikt i organisasjonens arbeidsfelter. Og han er kjent for det norske publikum etter flere år som talsmann i Flyktninghjelpen. Jeg gleder meg til å arbeide sammen med ham, sier Eide.

Nesse tar over lederrollen etter Ann-Magrit Austenå. I en interimperiode frem til Nesse tiltrer fungerer seniorrådgiver Andreas Furuseth som generalsekretær.

Kontakt:
Pål Nesse, tlf 907 44 130
Kai Eide, tlf 930 12 688

Kontakter

Bilder

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere).
Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere).
Last ned bilde

Om NOAS

NOAS
NOAS
Torggata 22
0183 Oslo

22 36 56 60https://www.noas.no

Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS) er en uavhengig medlemsorganisasjon som arbeider for å fremme asylsøkeres rettssikkerhet i Norge. NOAS bistår asylsøkere i ulike faser av asylprosessen: 

NOAS’ informasjons- og veiledningsprogram tilbyr informasjon og veiledning til asylsøkere som nylig har kommet til Norge

NOAS tilbyr rettshjelp og veiledning i asylsaker og i forbindelse med søknad om familieinnvandring, permanent oppholdstillatelse, statsborgerskap og ved avslag på søknad om assistert retur

NOAS forsøker å påvirke regelverk og asylpraksis. Vi har kontakt med politikere og ansatte i forvaltningen, og arbeider for at norske myndigheter skal følge FNs anbefalinger og respektere menneskerettighetene. Vi skriver rapporter om temaer vi mener krever ekstra oppmerksomhet.

Følg pressemeldinger fra NOAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NOAS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom