Kulturminnefondet

Nedre Bakklandet 2 sikres med midler fra Kulturminnefondet

Del

For å ivareta brygga er det viktig at det utføres tiltak på fundamenter som er i ferd med å svikte. Til dette arbeidet får Bakklandsbryggen AS 27 000,- av Kulturminnefondet.

Nedre Bakklandet 2. Foto privat/fra søknad
Nedre Bakklandet 2. Foto privat/fra søknad

Brygga, som er en del av bryggerekka langs Nidelva i Trondheim består av fire seksjoner som er i bruk til butikk, kontorer og leiligheter. Den ligger helt inntil gamle bybro som er fredet.

- Vi ser at framtidig bruk av kulturminnet er avgjørende for bevaring. Brygga er et godt   eksempel på vern gjennom bruk, sier Simen Bjørgen, direktør i Kulturminnefondet.

I Kulturminnefondets vurdering vektlegges bryggas sentralitet og at den er med på å utgjøre helhetlig kulturmiljø av nasjonal verdi.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nedre Bakklandet 2. Foto privat/fra søknad
Nedre Bakklandet 2. Foto privat/fra søknad
Last ned bilde

Om Kulturminnefondet

Kulturminnefondet
Kulturminnefondet
Bergmannsgata 17
7374 Røros

73 10 36 00http://www.kulturminnefondet.no

Kulturminnefondet er et lavterskeltilbud og en rendyrket tilskuddsordning for private eiere av verneverdige kulturminner. Vi skal bidra til at et mangfold av kulturminner og kulturmiljøer bevares, så de kan benyttes som grunnlag for framtidig opplevelse, utvikling og verdiskaping.

For å få støtte må eier søke oss. Midlene blir fordelt gjennom vedtak gjort av Kulturminnefondets styre.

Les mer på våre nettsider.

 

Følg saker fra Kulturminnefondet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kulturminnefondet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kulturminnefondet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom