Ragn‐Sells AS

Nedleggelse av Ragn-Sells AS mottaksanlegg i Stavanger, driften vil fortsette

Del

Ragn-Sells AS legger ned sitt mottak- og behandlingsanlegg for avfall på Randaberg i Stavanger. Nedleggelsen vil være gjeldende fra 01. januar 2019.

Ragn-Sells AS vil fortsette sin virksomhet i Stavanger og resten av Rogaland gjennom samarbeid med en lokal avfallsleverandør. Dette betyr at deler av avfallet vil bli levert til en lokal samarbeidspartner. Omstillingen vil ikke påvirke avfallstjenester som Ragn-Sells tilbyr i Rogaland.

Overkapasitet av mottak- og behandlingsanlegg i Stavanger er utgangspunktet for at Ragn-Sells har bestemt seg for til å legge ned sitt anlegg på Randaberg for å benytte seg av mer sentrale anlegg i regionen. Ragn-Sells AS avdeling Stavanger vil fortsette med å tilby samme kundeløsninger og servicegrad som i dag.

Fokus fremover vil være miljøvennlige og moderne avfallstjenester og effektive transportløsninger.

Ved spørsmål kontakt:

Burkhard Rüther
Regionsjef
+47 982 99 586

Marcus Hedkvist
Avdelingsleder
+47 478 24 682

Kontakter

Bilder

Om Ragn‐Sells AS

Ragn‐Sells AS
Ragn‐Sells AS
Solheimveien 101
1473 Lørenskog

22 800 800https://www.ragnsells.no

Familieeid gjenvinningsentreprenør

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

I Norge sysselsetter vi cirka 400 personer på våre 24 avdelinger rundt om i landet. Ragn‐Sells AS er sertifisert på kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Fokus på innovasjon og bærekraft

Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar.

Følg saker fra Ragn‐Sells AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ragn‐Sells AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ragn‐Sells AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom