Sony Music Norway

Natnael sommerflørter med "D R Nice"

Del

Låter som «Ekko», «Kl.5» og «Seigmenn (feat.Isah)» har allerede gitt Natnael millioner av streams, oppmerksomheten til norsk musikkbransje og spellemannsnominasjon i kategorien «Rnb/Soul». Han opptrådte i tillegg under Spellemannsutdelingen i 2020, med en smått legendarisk fremførelse fra kronprinsparets hjem på Skaugum.

(C) Sony Music
(C) Sony Music

Tidligere i år fikk vi de første smakebitene fra Natnaels kommende prosjekt «Angst & Dr. Martens», i form av «Ingen bryr seg» - en låt som handler om at folk glemmer fort, og at ingen bryr seg om hva du har gjort eller hva du har vært, og «Nostalgi» - en låt som handler om savn av fortid og barndom.

Nå er han klar med «D R Nice» - en sommerflørt av en låt, som handler om at Natnael prøver å fange oppmerksomheten til en jente.

«Etter at akaM1k3 filmet vår session og brukte låta i vloggen deres har det vært mange DM’s, og mange som har spurt om når den kom ut. Siden sangen ikke var klarert var det kjedelig og hele tiden måtte svare «snart» til alle som spurte. Men nå er alt good og jeg gleder meg sykt til å endelig slippe sangen <3» - forteller Natnael.

Låten er produsert av Pluto (1.Cuz, Isah, Dutty Dior, Admiral P, Undergrunn) og skrevet av Natnael selv.

«D R Nice» er tilgjengelig fra fredag 15.april.

_________________________________________________________________________

Natnael har vokst opp på Romsås, har drevet med musikk hele livet, og ble i 2019 signert til Nora Collective. Siden det har han gitt ut musikk med Isah, turnert med Arif, samt gjestet hans kritikerroste album «Arif i Wanderland». I 2021 fikk han sin første spellemannsnominasjon, og opptrådte fra kronprinsparets hjem på Skaugum. Tidligere i år dukket han opp på skjermen og sjarmerte hele HGVM-gjengen med sin vokal, da han gjestet Arifs tolkning av Jarle Bernhofts «We have a dream».
Det siste året har han benyttet i studio med produsenter som Ole Torjus Hofvind (Cezinando, Emilie Nicolas, Emma Steinbakken), samt Nora Collective duoen Benjamin Folkvord Pedersen (Arif, Ylva, Isah, Skaar) og Marcel Basima (Gabrielle, Stig Brenner, Marcus & Martinus). 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

(C) Sony Music
(C) Sony Music
Last ned bilde
(C) Sony Music
(C) Sony Music
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Rat City er tilbake med "Lucky Luke"!23.6.2022 09:34:32 CEST | Pressemelding

Stjernelaget Rat City slo gjennom med et brak da de slapp den spellemannsnominerte singelen Kind of Love med Isak Heim i 2019, og som per i dag har drøye 40 millioner streams. Siden har produksjons- og låtskriverteamet pumpet ut hits på løpende bånd, både i det audiovisuelle prosjektet Rat City, og for andre artister. Dagny, Kiesza og Ruben er blant de som har fått god drahjelp av Rat City på noen av sine største hit-låter.

Hkeem slipper "Jetter"!23.6.2022 09:25:47 CEST | Pressemelding

Hkeem er kun 24 år gammel, men har allerede passert 100 millioner streams, stått på noen av landets største scener og vunnet to Spellemannspriser. Tidligere i år slapp han «Se hvor vi er nå» - en låt der Hkeem ser tilbake på det han har oppnådd og veien dit, og «Gi meg» - en låt som tar opp viktigheten av å gi seg selv tiden det tar å bearbeide ting man går gjennom. Nå er han klar med «Jetter» - en sommerlig låt som handler om at «hun» - etter at man har tatt avstand og samtidig oppnådd noen ting på veien, plutselig vil komme tilbake.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom