TV 2

Nate og Helene fortsetter i «Skal vi danse»

Del

På grunn av usikkerhet rundt gårsdagens avstemning i «Skal vi danse» har TV 2 i dag bestemt at Nate og Helene får en ny sjanse i konkurransen.

«Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen, TV 2.
«Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen, TV 2.

Sent i går kveld fikk TV 2 mange reaksjoner via sosiale medier om at det var problemer med å få stemt under den avgjørende danseduellen mellom Nathan «Nate» Kahungu og Michael Andreassen. I løpet av morgentimene har det kommet flere reaksjoner som alle peker i samme retning. Mange seere opplevde problemer med å stemme på TV2.no, mens det var en feilfri avstemning via SMS.

- Det skal aldri være usikkerhet rundt avstemninger på TV 2. Derfor har vi i dag bestemt at Nate og Helene får en ny sjanse kommende lørdag, forteller pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Årsaken til problemet er også klart. De rekordmange stemmene som kom inn under danseduellen gjorde at kapasiteten i systemet ble sprengt.

- Det er første gang vi opplever dette rundt en «Skal vi danse»-sending, og vi vil nå sørge for at kapasiteten rundt TV2.no-avstemningen oppskaleres betydelig før neste sending. Samtidig har vi nå spurt Nate om han ønsker å fortsette i «Skal vi danse», og vi er veldig glade for at han og hans dansepartner Helene Spilling er klare neste lørdag, sier Jan-Petter Dahl i TV 2.

To dansepar ryker dermed ut førstkommende lørdag på TV 2.

Kontakter

Bilder

«Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen, TV 2.
«Skal vi danse». Foto: Thomas Andersen, TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom