Power

Når får du AppleCare med POWERs Trygghetsavtale

Del

POWER Trygghetsavtale inkluderer nå AppleCare Services, med service og support direkte fra Apple.

Nå tilbyr POWER AppleCare Services i sintrygghetsavtale.
Nå tilbyr POWER AppleCare Services i sintrygghetsavtale.

Nå tilbyr POWER AppleCare Services i vår trygghetsavtale. For POWERs kunder vil dette gi flere fordeler, inkludert Express Replacement Service, 50 GB iCloud-lagring og prioritert tilgang til Apple-eksperter døgnet rundt. I tillegg består alle de gode fordelene i den eksisterende POWER-forsikringen.

- Vi er veldig glade for å kunne tilby en rekke nye tjenester i Trygghetsavtalen for Apple-produkter. Forsikringstjenesten vår blir enda bedre med AppleCare Service. Inkludert er også Solid Forsikring, som dekker alle kostnader som følge av skade eller tyveri, sier Monica Iren Fasting, nordisk PR- og kommunikasjonssjef i POWER International.

Den nye trygghetsavtalen vil bli tilgjengelig i POWER fra 21.november, og kan bestilles i alle våre varehus og på power.no.

POWER Trygghetsavtale med AppleCare Services tilbys til iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, AirPods og Beats.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nå tilbyr POWER AppleCare Services i sintrygghetsavtale.
Nå tilbyr POWER AppleCare Services i sintrygghetsavtale.
Last ned bilde

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.