Nærings- og fiskeridepartementet

Næringsministeren i møte med næringslivet om nye innreiseregler

Del

Næringsminister Iselin Nybø og arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer representanter fra næringslivet til møte om de nye innreiserestriksjonene som regjeringen varslet onsdag kveld.

Næringsminister Iselin Nybø
Næringsminister Iselin Nybø

– De nye innreiserestriksjonene er nødvendige for å begrense risikoen for importsmitte, men de har store konsekvenser for enkelte aktører i næringslivet. Jeg har innkalt til dette møtet for å få tilbakemeldinger og svare på spørsmål. Det er alltid bra å møtes for å snakke om de ulike problemstillingene som kan oppstå for næringslivet, og hvordan vi kan adressere disse utfordringene, sier næringsminister Iselin Nybø.

Regjeringen annonserte onsdag innstramminger på den frie bevegeligheten for EØS-borgere. Innstrammingene gjelder i utgangspunktet for en begrenset periode. De nye reglene innebærer at kun EØS-borgere som allerede er bosatt i Norge får anledning til å reise inn i Norge.
 

Tidspunkt: torsdag 28. januar klokken 08.45
Sted: Digitalt

 

Organisasjonene som er invitert:

Norsk industri, Små og mellomstore bedrifter Norge (SMB Norge), Rederiforbundet, Maskinentreprenørenes forbund (MEF), Entreprenørforening bygg og anlegg (EBA), Dagligvareleverandørenes forening (DLF), NHO Mat og Drikke, NHO Service og handel, Virke dagligvare, Leder for Rådet for matvareberedskap, Leder for Rådet for drivstoffberedskap, Leder for Rådet for bygg- og anleggsberedskap.

Bilder

Næringsminister Iselin Nybø
Næringsminister Iselin Nybø
Last ned bilde

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom