Nærings- og fiskeridepartementet

Næringsministeren deltar på EUs uformelle konkurranseevnerådsmøte

Del
Næringsminister Jan Christian Vestre deltar 6.-7. februar på EUs uformelle konkurranseevnerådsmøte i Stockholm. Med krigen i Ukraina, energikrise, økt inflasjon og tilspisset global konkurranse som bakteppe, skal EUs ministre diskutere hvordan man kan møte dagens utfordringer og sikre Europas mål om konkurransedyktig grønn og digital omstilling.

Tema for dette møtet er viktig og betimelig. Utfordringene Europa står i krever raske avgjørelser og handling, samtidig må avgjørelsene vi tar ikke miste av syne de langsiktige målene om å få ned klimautslippene, grønn industriutvikling og flere lønnsomme, grønne arbeidsplasser. Et velfungerende indre marked er kjernen i EU-samarbeidet og er fortsatt viktig for norske bedrifter og norske arbeidsplasser. Jeg ser frem til å diskutere med mine europeiske kolleger om hvordan vi kan videreutvikle det indre marked for å svare enda bedre på dagens utfordringer, sier næringsminister Jan Christian Vestre

Tid: 6.-7. februar 2023

Sted: Scandinavian XPO, Stockholm

Se program for møtet her.

Presse som er interessert i dekke møtet kan ta kontakt på media@nfd.dep.no , eller 90251303.

Kontakter

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom