Circle K Norge

Nå skal Circle K selge Peppes Pizza over hele Norge

Del

Circle K, Peppes-Restaurants og Scandza annonserer i dag at de gjør hele Norges favorittrett enda mer tilgjengelig. Gjennom samarbeidet med Circle K øker antall utsalgssteder for Peppes Pizza fra 81 til over 300 over hele Norge.

Aina Javed Akhtar, daglig leder på Circle K Kjeller, tilbyr når Peppes On The Go. Foto: Terje Borud
Aina Javed Akhtar, daglig leder på Circle K Kjeller, tilbyr når Peppes On The Go. Foto: Terje Borud

I år er det nøyaktig femti år siden den første Peppes-pizzaen ble solgt i Norge. Siden har pizza vokst til å bli den retten folk flest spiser oftest til middag, ifølge undersøkelsen «Norske Spisefakta 2020».

Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants har inngått et samarbeid for å gi enda flere nordmenn muligheten til å kjøpe favorittpizzaen sin hos den nærmeste, lokale stasjonen. Samarbeidet har fått navnet «Peppes On The Go!» og innebærer at du fra 29. september kan kjøpe Peppes Pizza,spesialutviklet for convenience-kanalen, på over 230 av Circle K sine stasjoner, enten som porsjonspizza eller for å ta med deg hjem. 

Kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge, Ann Helen Våge, sier at dette er et naturlig steg for å tilpasse seg de raske forbrukerendringene og gjøre hverdagen enklere for kunden.

- Dette har vi sett frem til, og vi er stolte over å få være med på å gjøre Peppes-smaken enda mer tilgjengelig gjennom vår tilstedeværelse lokalt og gjennom vår nye løsning for forhåndsbestilling av mat.

Forhåndsbestilling langs veien

Pizzaene kan både nytes i kafeen på stasjonen, eller bestilles effektivt som en takeaway-pizza gjennom Circle K sin helt nye «Click & Collect»-løsning som nå blir tilgjengelig på ca. 250 Circle K-stasjoner samtidig med Peppes Pizza On The Go-utrullingen.

- Dette er en viktig del av vår storsatsning på mat, enten du trenger energipåfyll på farten, eller ønsker å spise i kafeen vår. Med «Click & Collect» kan du bestille pizza på vei hjem fra jobben eller hytta og plukke den opp på en av våre stasjoner i ditt nabolag, sier Ann Helen Våge. 

Øker utsalgsstedene fra 81 til over 300

Peppes Pizza On The Go er en ny type Peppes pizza spesielt tilpasset salg som varm over disk hos Circle K. Pizzaene er et resultat av et produktutviklingssamarbeid mellom Umoe Restaurants, Circle K og Scandza.

Marianne Lund, administrerende direktør for Peppes Pizza, som er den største pizzarestaurant-kjeden i Norge, forklarer at økt tilgjengelighet har vært et viktig fokus ved inngåelsen av samarbeidet.

- Vår misjon er «matglede til folket, uansett situasjon». Vårt samarbeid med Circle K gjør at vi nå når ut til enda flere med vår unike smak. Vi ønsker at Peppes alltid skal være et alternativ, enten når du skal spise ute, bestille hjem, lage pizza hjemme, steke frossenpizza eller om du er ute på farten, sier Marianne Lund, adm. direktør hos Peppes Pizza. 

Satser på norske råvarer

Inger Lise Eliassen, markedsdirektør i Scandza AS som eier en rekke sterke norske merkevarer, er tydelig på at norske råvarer er en viktig del av nysatsingen.

- Alle Peppes-variantene på Circle K har den fyldige bunnen med sprø skorpe som er myk inni, og med den distinkte, originale og superhemmelige Peppes-sausen, uendret siden 1970. Osten er en spesiallaget blanding fra Synnøve Finden i Alvdal. På Circle K toppes pizzaene med klassiske ingredienser av norske råvarer som skinke, pepperoni eller med kombinasjonen skinke, pepperoni og kjøttboller. Peppes berømte rømmedressing i beger eller porsjonspose hører også med for en komplett pizza hos Circle K, sier Inger Lise Eliassen. 

Et lokalt samlingspunkt

Ann Helen Våge sier at samarbeidet er et nytt steg for å møte kundenes ønsker og behov.

- Våre stasjoner er jevnt fordelt over hele landet, og det er viktig for oss å kunne tilby det forbrukerne ønsker seg. Dette innebærer blant annet at vi skal ha et godt og variert utvalg av måltidsløsninger gjennom dagen. Med Peppes Pizza og Click & Collect utvider vi sortimentet med en rask, effektiv og god middagsløsning som kan nytes i kafeen på Circle K, på veien eller hjemme i egen stue.  Vi vil legge til rette for at våre stasjoner skal bli et attraktivt sosialt samlingspunkt både for lokalbefolkningen og for de som er på gjennomreise, sier hun.

For mer informasjon, kontakt:

PEPPES PIZZA:

Marianne Lund, adm. direktør, tlf. 971 91271

CIRCLE K NORGE AS

Knut Hilmar Hansen, kommunikasjonssjef, m: 917 38053, e: knusen@circlekeurope.com

Kjetil Foyn, direktør kommunikasjon og bærekraft, m: 932 51199, e: Kjetil.Foyn@circlekeurope.com

SCANDZA AS:

Inger-Lise Eliassen, markedsdirektør, m: 928 43807, e: inger.lise.eliassen@scandza.com

Sofie Oraug-Rygh, direktør myndighetskontakt og kommunikasjon, m: 977 72483, e: sofie.rygh@scandza.com

Umoe Restaurants AS : 

Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på rundt 5 milliarder kroner. Vi har rundt 9000 medarbeidere (inkl. franchise og kommisjon) fra 100 ulike nasjonaliteter fordelt på rundt 440 restauranter og kaféer i Skandinavia. 

Vi driver kjente merkevarer og konsepter som Peppes Pizza, Burger King, Starbucks, TGI Fridays, LEON, La Baguette, Eataly, Kjøkken og Kaffe og Cafe Opus.

Peppes Pizza: 

Norsk pizzahistorie starter way back i Amerika. Ekteparet Louis og Anne Jordan hadde bestemt seg for å flytte til Norge og tilbake til Annes «Norwegian roots». Louis tenkte: Nytt land, nye muligheter. Var det noe som var missing over there som han kunne lansere? Anne fikk en idé: - Honey, don’t ya think Norwegians would love pizza? sa hun. 

Siden mai 1970 har millioner av nordmenn delt historier, hemmeligheter, familiestunder, sene kvelder og ikke minst pizza på Peppes. 

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1 800 ansatte. Vi er representert fra Alta i nord til Kristiansand i sør og har bygget opp en sterk merkevare gjennom over 50 år.

Scandza: 

Scandza er en raskt voksende utfordrer innen nordiske konsumvarer med en omsetning på nær 5 milliarder kroner, 10+ egne fabrikker, og med mer enn 1000 ansatte i Skandinavia, UK og Baltikum.

Vi har en bred portefølje med sterke lokale merkevarer kombinert med kjente lisensierte globale merkevarer. Noen av de mest kjente merkevarene i Norge er Synnøve Finden, Sørlandschips, Finsbråten, Leiv Vidar, Peppes Pizza og BeritTM.

Circle K Norge AS

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og servicehandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi har vært i det norske markedet I 100 år i år og siden det operert under ulike merkenavn; - MIL, BP, Norol, Statoil og nå Circle K. Selskapet har dermed vært med på en reise fra å være bensinstasjoner med bilservice til nå å være energistasjoner for bil og de reisende gjennom også vårt stadig økende tilbud innen convenience.

Ved utgangen av juli 2020 hadde Circle K Norge 467 utsalg for drivstoff i Norge, av disse var det 271 fullservice og betjente energistasjoner og butikker. Vi har også en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge.

Vår visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for servicehandel og drivstoff. Vårt kundeløfte er «Take it Easy» og vår oppgave er å gjør kundens liv litt enklere hver eneste dag.

Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

Nøkkelord

Bilder

Aina Javed Akhtar, daglig leder på Circle K Kjeller, tilbyr når Peppes On The Go. Foto: Terje Borud
Aina Javed Akhtar, daglig leder på Circle K Kjeller, tilbyr når Peppes On The Go. Foto: Terje Borud
Last ned bilde
Fra venstre Inger Lise Eliassen, markedsdirektør i Scandza AS, Ann-Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge og Marianne Lund, adm. direktør hos Peppes Pizza. Foto: Scandza
Fra venstre Inger Lise Eliassen, markedsdirektør i Scandza AS, Ann-Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge og Marianne Lund, adm. direktør hos Peppes Pizza. Foto: Scandza
Last ned bilde
Nå får du Peppes på Circle K. Foto: Terje Borud
Nå får du Peppes på Circle K. Foto: Terje Borud
Last ned bilde

Om Circle K Norge

Circle K Norge
Circle K Norge
Schweigaards gate 16
0191 Oslo

https://www.circlek.no/

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge. Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi het tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS, men endret selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016. Statoil-stasjonene i Norge blir merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K.

Servicekontoret for Circle K Norge ligger i Oslo.

Følg pressemeldinger fra Circle K Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom