Deloitte

Nå lanseres Best Managed Companies i Norge

Del

I høst lanserer vi i samarbeid med Norges Handelshøyskole Best Managed Companies; et program som anerkjenner, samt synliggjør suksessen til større, privateide norske selskaper basert på deres strategiske retning, gjennomføringsevne, bedriftskultur og økonomiske resultater. Programmet ble først etablert i Canada i 1993, og har siden den gang blitt landets ledende program for forretningsutmerking.

Programmet opererer for tiden i 13 land, med planlagt ekspansjon til mer enn 20 nye land innen 2020. Programmet inkluderer da land som Kina, Tyskland, USA, Australia, Italia, Nederland, Irland, Mexico og våre naboland Sverige og Danmark.

Coaching er en integrert del av programmet. Erfarne partnere og directors fra Deloitte bidrar med beste praksis for å klassifisere selskapets modenhetsnivå og identifisere eventuelle områder for forbedring. Sluttresultatet vil være en detaljert analyse av selskapets virksomhet med fokus på strategiske og operasjonelle utfordringer.

Tittelen «Best Managed Company» kan tildeles samme selskap flere år på rad, og de utvalgte vil bli en del av et sterkt felleskap bestående av kun de beste selskapene.

Hva gjør Norges Best Managed Companies- program unikt?

• Fokuserer på privateide norske selskaper
• Anerkjenner resultatene fra den samlede virksomheten og vedvarende vekst
• Anerkjenner innsatsen til hele organisasjonen
• Måler mer enn finansielle resultater
• Gir innsikt i beste praksis, som deles i løpet av søknadsprosessen
• Gir tilgang til et globalt samfunn av best administrerte selskaper

Hvem kan søke?

• Omsetning på over 250 millioner kroner
• Etablert i minst 5 år
• Over 50 heltidsansatte
• Majoritetsandel (> 50%) eiet av personer bosatt i Norge eller norske enheter
Kan være: Privateid norsk selskap, eller norsk porteføljeselskap kontrollert av norsk venture capital eller private equity selskap
• Hovedkontor eller større beslutningssenter i Norge (virksomhet kan være i utlandet)
• Virksomhet som overholder juridiske og skattemessige krav og som samtidig opererer ut fra etiske perspektiv
• Administrerer økonomien effektivt og tilpasser seg endrede markedsforhold, målt på de siste tre regnskapsår


Følgende organisasjoner er ikke kvalifisert:

Kredittinstitusjoner, banker, forsikringsselskaper, co-ops, børsnoterte selskaper, norske datterselskaper av utenlandske multinasjonale selskaper, statlige eide enheter / offentlige etater, veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner og deres tilknyttede selskaper og datterselskaper.

Søknadsfristen for selskaper for å melde seg på, er 18. oktober. Du kan lese mer om programmet på bestmanagedcompanies.no

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom