Boots Norge

Nå lanserer vi No7 Radiance+

Del

Radiance+ er vårens store nyhet fra vår egen hudpleieserie No7. Hovedingrediensen i nye No7 Radiance+ er C-vitamin som bidrar til å gi huden glød.

Vitamin C er en ingrediens som virkelig er i vinden for tiden. Mange av egenskapene C-vitamin har som hudpleieingrediens er knyttet til at dette er en viktig antioksidant. Antioksidanter beskytter huden mot frie radikaler som blant annet bidrar til hudaldring. C-vitamin brukes også for å gi huden et jevnere utseende og jevnere hudtone. Dermed er det mange gode grunner til å inkludere vitamin C i den daglige hudpleien.

Eksfolierende og lysnende effekt

Tap av glød og et matt og grått utseende på huden kommer ofte av opphopning av døde hudceller på hudens overflate og dårlig blodsirkulasjon. Vitamin C har en peelende effekt på hudens overflate, som bidrar til å fremme glød. Vitaminet brukes også for å minske synligheten av mørkere partier i hudtonen når disse sitter i hudens overflate. Når døde hudceller peeles bort, stimuleres dannelsen av nye celler. Dette gjør at hud får en jevnere og mykere overflate og fremstår som friskere. Som et resultat av dette vil porer også fremstå som mindre synlige. C-vitaminet har også en rolle i dannelse av kollagen som gir fasthet til huden

Bekyttelse mot frie radikaler

Cellene våre påvirkes hele tiden av det som kalles frie radikaler som kan bryte ned cellene. Frie radikaler kan komme fra luftforurensning, i form av sigarettrøyk, men også fra stråling fra solen og som et resultat av stress. Vitamin C er en antioksidant. Det vil si at den beskytter cellene mot den nedbrytende effekten fra frie radikaler ved at de frie radikalene reagerer med C-vitaminet i stedet for med hudcellene. Frie radikaler er en årsak til hudaldring og rynker, og derfor brukes vitamin og andre antioksidanter ofte som ingrediens i hudprodukter.

Her er de nye produktene i No7 Radiance+

15% Vitamin C Serum

Fremhev din naturlige glød

No7 Radiance+ 15 % Vitamin C serum bidrar til å fremme hudens naturlige glød ved å forbedre hudstrukturen og å jevne ut hudtonen. Serumet har en behagelig sitrusduftende gelkonsistens som etterlater en frisk og sunn glød etter første påføring!

Fordeler:

Forbedrer hudteksturen

Fremmer en jevnere hudtone

Reduserer synligheten av ujevn pigmentering

Fremmer en frisk og sunn glød

 Bruk:

Påfør 3-4 dråper serum på nyrenset hud, ved hjelp av fingertuppene. Brukes daglig, morgen eller kveld, etterfulgt av fuktighetskrem.

Kr. 299,90

Vitamin C Glow Toner

Jevner ut hudtonen og gir en frisk glød

Oppnå en frisk og sunn glød med No7 Radiance+ Vitamin C Glow Toner. Den vannbaserte toneren er formulert med 2 % vitamin C for en glødgivende effekt. I tillegg inneholder den ekstrakt fra piletrebark og aloe vera. Piletrebark gir en skånsom eksfoliering av huden, bidrar til at synligheten av porer reduseres og etterlater huden med en jevnere hudtone.

Fordeler:

Fremmer en jevnere hudtone

Etterlater en frisk glød

Reduserer synligheten av porer

Gir en skånsom eksfoliering av huden

 Bruk:

Påføres på en bomullspad og strykes varsomt over nyrenset ansikt og hals, etterfulgt av serum og fuktighetskrem.

Kr. 189,90

Daily Energising Exfoliating Cleanser

Skånsomt eksfolierende rens med vitamin C

No7’s Radiance+ Daily Energising Exfoliatinig Cleanser eksfolierer og renser huden. Den eksfolierende ansiktsrensen med vitamin C og naturlige aprikoskjerner fjerner smuss, reduserer ujevnheter og urenheter, og gir en umiddelbar glød til gusten hud. Huden etterlates ren, oppfrisket og klar for resten av den daglige hudpleien.

Fordeler:

Eksfolierer og renser huden

Bidrar til å fjerne døde hudceller

Huden fremstår jevnere

Gir en fornyet glød

 Bruk:

Påfør produktet på fuktet ansikt, morgen eller kveld. Masser forsiktig. Skyll godt av med vann før du avslutter med toner, serum og fuktighetskrem.

Kr. 149,90

 Brightening Eye Roll-On

Lysner opp området under øynene

No7 Radiance+ Brightening Eye Roll-On inneholder fargekorrigerende pigmenter og koffein som reduserer synligheten av mørke ringer og tegn til trøtthet. Kulehodene på applikatoren gir en kjølende effekt og kan bidra til å redusere hevelse ved å øke blodsirkulasjonen. Kremen tilfører fuktighet og pleie til det sarte øyepartiet.

Fordeler:

Reduserer synligheten av mørke ringer under øynene

Skaper et mer våkent blikk

Reduserer tegn til trøtthet

Tilfører fukt og har en lett konsistens

 Bruk:

Påfør på nyrenset hud hver morgen og kveld. Klem forsiktig på tuben til produktet kommer ut på applikatoren. Påfør så produktet forsiktig og med lette oppadgående bevegelser på huden under øynene, fra indre del mot øyekroken og ut mot tinningen.

Kr. 199,90

 Vitamin C Daily Brightening Moisturiser

Fukter, nærer og tilfører en naturlig glød

Fremhev din naturlige glød med No7 Radiance+ Vitamin C Brightening Moisturiser. Denne friske, lette gelkremen absorberes raskt inn i huden og tilfører rikelig med fukt. Huden føles næret og revitalisert, og etterlates myk, gjenfuktet og med en frisk glød.

Fordeler:

Fremmer en naturlig og sunn glød

Motvirker gusten hud

Tilfører fukt til huden

Lett gelaktig konsistens som absorberes raskt

 Bruk:

Påfør på nyrenset ansikt, hals og utringning etter serum. Kan brukes morgen og kveld.

Kr. 249,90

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om Boots Norge

Boots Norge
Boots Norge
Maridalsveien 300
0872 Oslo

23 25 07 00http://www.boots.no

Boots Norge har 158 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka. 

Boots Norge er en del av verdens største apotekledede selskap, Walgreens Boots Alliance, som er representert i mer enn 25 land over hele verden. 

Følg saker fra Boots Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Boots Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom