Volkswagen

Nå kan Volkswagen-kunder bestille oppgradert T-Roc

Del

Nå er de norske prisene klare, og det åpnes for bestilling av den nye facelift-utgaven av kompakt-SUV’en Volkswagen T-Roc. Startprisen blir 395.000 kroner (eks frakt og levering).

Før jul lanserte Volkswagen en oppdatert utgave av T-Roc. Nå er prisene for det norske markedet på klare.

Det er snart fem år siden T-Roc så dagens lys. Siden den gang har Volkswagen solgt mer enn én million eksemplarer av den over hele verden. Også i Norge har T-Roc blitt svært populær. Den store suksessen skyldes utvilsomt bilens mange praktiske egenskaper, og at den kombinerer dynamikken til en kompaktbil med SUV´ens høyere sittestilling, bakkeklaring og muligheter for 4MOTION firehjulstrekk.

Bilen har fått mange vellykkede oppgraderinger både utvendig og innvendig, i tillegg til nye innovasjoner som IQ.Light LED Matrix frontlykter og IQ.Travel Assist førerhjelpsystemer. Den blir fremdeles tilgjengelig med både bensin- og dieselmotorer og med 4MOTION firehjulstrekk. Prisene starter på kr 395.000 (eksklusiv frakt og levering).

Til tross for at Volkswagen er i ferd med å nå målet om et fullelektrisk nybilsalg i 2025, er det fortsatt plass til T-Roc i porteføljen i Norge.

-          T-Roc har solgt godt og mange vil fortsatt ha den. Nå får vi den i ny og oppgradert utgave, med mye ny teknologi og fremtidsrettet design. Den kan bestilles med forhjulstrekk eller firehjulstrekk. Vi gleder oss til å få den på norske veier, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen Norge i Harald A. Møller AS.

-          Kompakte SUV´er med egenskaper som T-Roc innehar, er det etterspørsel etter fra privatkunder, så vel som firmabilkunder. Den nye utgaven har dessuten kvaliteter som gjør den til en av kompaktklassens beste SUV´er på mange områder, sier Edvardsen-Eibak.

Foruten mer standardutstyr, muligheter for to-farget lakk, Ergo-Active seter, skinninteriør og oppgraderte felger, vil det meste av tilleggsutstyret være tilgjengelig i pakker skreddersydd for norske kjøreforhold.

I Norge blir bilen tilgjengelig i fire utgaver, hvor av tre er med firehjulstrekk. Her er prisene:

  • 150 TSI DSG Life & Style - fra kr 395.000
  • 190 TSI 4MOTION DSG Style & R-Line - fra kr 499.900
  • 150 TDI 4MOTION DSG Style & R-Line - fra kr 478.300
  • 300 TSI 4MOTION DSG R- fra kr 605.800

Bilen kommer med tidsriktig design og fremtidsrettet teknologi, og fremstår som betydelig oppgradert både innvendig og utvendig.

I den nye utgaven av T-Roc har Volkswagen valgt å erstatte den integrerte Infotainmentsskjermen med et mer moderne nettbrett, i høyde tilpasset sjåføren. Det gjør det enkelt, trygt og behagelig å sveipe seg gjennom de mange touchfunksjonene. Et nytt multifunksjonsratt gjør betjeningen enda enklere.

Nye T-Roc-eiere kan velge mellom fem nye farger på bilens karosseri, og nytt felgdesign. Den oppgraderte og nye bilen får også nye lykter foran og bak, blant annet med dynamiske blinklys. Den nye grillen har dessuten integrert LED-lysstripe.

De første bilene kommer til Norge våren 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
I den nye utgaven av T-Roc har Volkswagen valgt å erstatte den integrerte Infotainmentsskjermen med et mer moderne nettbrett
I den nye utgaven av T-Roc har Volkswagen valgt å erstatte den integrerte Infotainmentsskjermen med et mer moderne nettbrett
Last ned bilde
Last ned bilde
Harald Edvardsen-Eibak
Harald Edvardsen-Eibak
Last ned bilde
Last ned bilde
T-Roc facelift har fått en kraftig oppgradering innvendig
T-Roc facelift har fått en kraftig oppgradering innvendig
Last ned bilde
T-Roc kommer med nytt felgdesign
T-Roc kommer med nytt felgdesign
Last ned bilde

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom