Bilder Nordic School of Photography

Nå kan du ta fotokurs på nett!

Del

Fotoskolen Bilder Nordic lanserer nytt nettkurs i høst; gjennom en intensivt og komplett innføring i fotografi over ett år deltid kan du tilegne deg de viktigste ferdighetene som trengs for å starte som fotograf i dag, uten å måtte flytte eller gå ut av arbeid.

Foto: Elfi Leinan
Foto: Elfi Leinan
Nettkurset er en videreføring av skolens populære Grunnutdanning i Fotografi, som har holdt på i ti år. Med en nettbasert fotoutdanning får du muligheten til å kunne videreutdanne deg uten å måtte gå ut av en eventuell jobbsituasjon, eller måtte flytte på grunn av skolens beliggenhet. Kurset er praktisk of yrkesrettet, og målet er å utruste fotografen med verktøyene som trengs for å kunne arbeide som fotograf i dag.

Lærerstaben i kurset er alle yrkesaktive fotografer eller andre aktører fra fagfeltet. Kurset er praktisk og fleksibelt, og tar deg med gjennom fotografens tekniske verktøy og ulike fotografiske sjangre, i tillegg til god opplæring i den visuelle kommunikasjonen som driver dagens samfunn.

I tillegg til nettundervisning, har studentene fem samlingshelger ved Bilder Nordic School of Photography i Oslo i løpet av studieåret, der de får en innføring i kamerateknikk, lyssetting, historiefortelling og bransjeforberedende emner. Målet med kurset er å gi studentene et profesjonelt forhold til yrket og bransjen. Etter fullført kurs vil studenten kunne arbeide med fotografi, enten selvstendig eller som en del av et annet yrke, som fotoassistent eller medarbeider hos etablerte fotografer, eller som et utgangspunkt for videre utvikling i fotografi.

Bilder Nordic har i løpet av de siste ti årene markert seg som en betydelig aktør i det norske fotomiljøet med flere ulike fotoutdanninger, og mer enn 40 profesjonelle fotografer og bransjeaktører involvert i studiene. I 2019 utvidet Bilder Nordic studieporteføljen sin til å omfatte utdanninger innen innholdsproduksjon, film, mediedesign og 3D-design & animasjon. I tillegg arrangeres det ulike workshops og foredrag med internasjonale gjester ved skolen.

Mer informasjon om nettkurset finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Elfi Leinan
Foto: Elfi Leinan
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom