Yamaha Motor Scandinavia

Nå kan du gå på blind-date i (s)kjærgården

Del

Vi er nok mange som har testet ut de litt halvtriste tur-i-parken-date’ene den senere tiden, men nå har du faktisk mulighet til å gå på en date utenom det vanlige. Det er båtmotorprodusenten Yamaha som nå samler single for en blind-date i skjærgården – og alle kan søke om å få være med.

Har ikke du heller kunnet fått nok av serier som Første Date og Gift ved første blikk? Kanskje du til og med har vurdert å søke om å få delta? Nå har du en annen mulighet til å slippe å sveipe, og la noen andre ta hånd om det første møtet med en potensiell partner. Båtmotorprodusenten Yamaha inviterer nå single til å melde seg på den ultimate date’en, komplett med båttur, skjærgård og sommerfugler i magen. 

– Å ha den aller første date’en på en båttur i skjærgården er jo det perfekte utgangspunkt for å treffe the one. For ikke å snakke om hvilken historie det blir for de lykkelige to om det blir flere date’er! Nå håper jeg at alle kjærlighetshungrige single der ute tar sjansen og søker, sier Lena Nygårdhs, Brand Specialist hos Yamaha Motor Scandinavia. 

Faktum er at en båttur i skjærgården blir ansett som en vinner blant date-alternativene ifølge en ny undersøkelse Novus har gjort på oppdrag fra Yamaha. En av fire nordmenn (24 %) mente det er den mest romantiske date-aktiviteten. Hva var minst romantisk? Kinobesøk (bare 1% syntes det var den mest romantiske date-aktiviteten). Ønsker du å øke dine sjanser for å møte din drømmepartner er det trolig ikke så dumt å satse på den der båtdrømmen – 37% av svenskene oppga at en person med egen båt er mer attraktiv som potensiell partner. 

Om du er sugen på å teste både kjærligheten og båtlivet kan du søke om å bli med på Date i Kjærgården her: http://yamaha-motor.no/kjaergarden 

Om undersøkelsen:
Undersøkelsen er gjennomført av Novus på oppdrag for Yamaha Motor Scandinavia, via web-intervjuer i Novus’ tilfeldig utvalgte og representative Norgepanel. Totalt ble det gjort 1252 intervjuer. Undersøkelsen ble gjennomført i perioden 20-28. april 2021 og hadde en deltakerfrekvens på 26 prosent.

Kontakter

Bilder

Om Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia
Yamaha Motor ScandinaviaYamaha Motor har siden 1960 utviklet produkter som får hjertet til å slå litt fortere. Med utsøkt kvalitet og spesifikasjoner tilbyr Yamaha marine produkter løfter tilværelsen for båteiere over hele verden. Yamahas produkter finner du hos forhandlere rundt om i Sverige og Norge.

www.yamaha-motor.eu