NorgesGruppen

Nå kan du donere Trumf-bonus

Del

Er du blant dem som har mye Trumf-bonus til gode og ikke har tatt den ut? Da kan det være fint å vite at du nå har mulighet til å donere hele eller deler av oppspart bonus til noen som kanskje trenger det mer.

Ved årsskiftet hadde to millioner Trumf-medlemmer over 1, 7 milliarder kroner til gode i form av oppspart Trumf-bonus etter å ha handlet matvarer i NorgesGruppens butikker. Bonusen kan tas ut og brukes når man ønsker det, men ikke alle gjør det. Da kan muligheten til å donere bort bonus til veldedighet være det som skal til for at man tar en ekstra titt på bonus-kontoen og gjør noe med beløpet som er spart opp. Nå kan deler av eller hele bonusen doneres bort til veldedighet og dermed komme organisasjoner til gode som trenger støtten, spesielt i kjølvannet av corona-pandemien. 

Trumf-medlemmer kan enkelt logge seg inn på sin Trumf-konto og via et par tastetrykk donere ønsket bonus-beløp til Kirkens Bymisjon, Leger Uten Grenser, Turistforeningen eller Unicef. Beløpet kan være så stort eller lite man selv ønsker, og pengene går uavkortet til valgt organisasjon.

Organisasjonene man kan donere til har alle en samarbeidsavtale med NorgesGruppen i bunnen, og de setter stor pris på muligheten de nå får til å gjøre mer av det de allerede gjør, ved hjelp av donert Trumf-bonus.

"Kirkens Bymisjon er glade for at trumf-bonusen nå kan bli til måltider, aktivitet og fellesskap for mennesker på våre tiltak over hele landet. Dette er et veldig godt initiativ fra Trumf og Norges Gruppen, og viser hvordan næringslivet kan bidra til frivillige organisasjoner på nye måter. Vi håper mange trumf-medlemmer vil benytte seg av den nye muligheten til å donere bonusen sin."
Adelheid Firing Hvambsal, generalsekretær i Kirkens Bymisjon

«Som frivillig organisasjon går alle DNTs midler til å opprettholde vårt unike tilbudet over hele landet. Vi er svært takknemlig for at Trumf-poeng nå kan bidra til rehabilitering og vedlikehold, slik at vi sammen kan sikre fremtidig turglede». 
Dag Terje Klarp Solvang  generalsekretær i Den Norske Turistforening

"Trumf-bonus vi mottar til vårt arbeid ute i verden kan virkelig være med på å utgjøre en forskjell for mennesker som desperat trenger helsehjelp, så dette er virkelig gode nyheter for Leger Uten Grenser."
Erwin Van't Land, generalsekretær i Leger Uten Grenser.

Kontakter

Bilder

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Karenslyst Allé 12-14
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fyller 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg saker fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom