Vipps

Nå kan du betale med Vipps i kassa

Del

Mange bedrifter etterspør i disse dager løsninger som gjør at fysisk kontakt i betalingsøyeblikket minimeres, i tillegg til enklere løsninger for hjemlevering av varer. Med Vipps i kassa betaler kunden enkelt ved å oppgi telefonnummer og godta forespørselen i Vipps.

Foto: Byggern
Foto: Byggern

Vipps i kassa er en betalingsløsning som integreres mot kassa til brukerstedet. Varene slås inn som normalt, og kunden oppgir telefonnummeret sitt. På mobilen får kunden et pushvarsel om betaling, som bekreftes i Vipps. Betalingen registreres automatisk i kassasystemet - akkurat som vanlig, i tillegg til at løsningen er integrert mot regnskap og oppgjør.

Løsningen egner seg både for butikker med fysisk handel og for hjemlevering av varer, som flere har begynt med den siste tiden. Kunden kan da godta betalingen hjemmefra og varene kjøres ut.

− Norske bedrifter har vært ekstremt løsningsorienterte og tilpasningsdyktige i den utfordrende perioden vi nå er inne i, og tar i bruk helt nye metoder for å dekke kundenes behov uten at man møtes fysisk eller behøver å trykke på en terminal. Vi heier på den viktige jobben de gjør, sier Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef i Vipps.

Flere butikker som Høyer, Bergans, Byggern og Traktøren har allerede tatt i bruk løsningen, og på den måten tatt betalt fra kunder uten at de må møte opp fysisk i butikken. Det er cirka 10 intregrerte kassapartnere som tilbyr Vipps i kassa i dag, blant annet Front Systems, Datanova og de som er integrert med Dintero.

Med Vipps i kassa gjennomføres betalingen via telefonnummeret til kunden, og betaling gjennom skanning av QR-koder i terminalen lanserer Vipps i løpet av våren. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Byggern
Foto: Byggern
Last ned bilde

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no
Over 3,8 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg saker fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Vipps

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom