Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Nå får du enklere tilgang til vedtak om strømnett og -leveranser

Del

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) lanserer en ny løsning som gir enklere tilgang til våre vedtak. Det er ikke lenger nødvendig å søke om innsyn i saker som omhandler strøm levert til deg, som for eksempel strømavtaler, leveringskvalitet og nettleie.

Illustrasjon: nve.no
Illustrasjon: nve.no

For å gjøre vårt arbeid mer tilgjengelig og transparent lanserer nå RME en løsning hvor man finne vedtak fattet av RME uten å søke om innsyn, sier direktør for RME, Ove Flataker.  

Tilgang til vedtak om strømnett og leveranser finner du her 

Det vil være mulig å sortere på bestemmelser i regelverket vi forvalter slik at man lettere kan finne frem til tidligere praksis på området. Det vil også være relevant å se til denne oversikten dersom man lurer på hva vi tidligere har fattet på liknende temaer eller selskaper. 

Løsningen gir enklere oversikt og tilgang til vedtak innenfor fagfeltene økonomisk regulering, sluttbrukermarkedet og nettjenester. Denne oversikten gir kun tilgang til selve vedtaket i saken. Dersom man ønsker å få innsyn i øvrige dokumenter i saken, som informasjon fra partene og varsel om vedtakkan dette fås på eInnsyn på vanlig måte.  

Om Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME)

Reguleringsmyndigheten for energi er en enhet i NVE. RME utvikler og følger opp regelverk for kraftmarkedet og kraftnettet. RME har blant annet ansvar for økonomisk regulering av Statnett og øvrige nettselskap, regulering av kraftbørser, engrosmarkeder og systemdrift, vilkår for bruk av mellomlandsforbindelser, regulering av leveringskvalitet, tariffer og omsetning av kraft og gass til sluttbrukere. Les mer om RME her

(+47) 22 95 95 95

www.reguleringsmyndigheten.no 

Kontakter

Torfinn Jonassen, seksjonssjef
mobil: 952 24 548​​

Thomas Kallevik, avdelingsingeniør
mobil: 962 24 973​

Bilder

Illustrasjon: nve.no
Illustrasjon: nve.no
Last ned bilde

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom