TUI Norge

Nå er alle TUIs kunder trygt hjemme igjen

Del

Corona-pandemien har rammet verden hardt, og alt forandret seg over natten. I og med at stadig flere land suksessivt stengte sine grenser og innførte restriksjoner besluttet TUI tidlig å igangsette hjemhenting av sine kunder. Etter to ukers intensivt arbeid er nå alle TUIs 200.000 kunder vel hjemme.

-  Dette er et resultat av en formidabel innsats fra alle ledd i og utenfor vår organisasjon. Reisebransjen er vant til å håndtere store kriser, men her har vi virkelig fått teste hva vi er gode for. Vi har stått overfor uforutsigbare endringer som lokale restriksjoner, landingsforbud, karantener og stengte hoteller. Sammen med kollegaer og partnere har vi nå fått hver eneste TUI-kunde trygt hjem igjen, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI i Norge.

Corona-pandemien endret raskt forholdene for feriereiser og berørte alle deler av verden. TUI gruppens over 200.000 gjester, inkludert 30.000 fra Norden, befant seg over hele verden fra Thailand og Spania til Curacao og Zanzibar. TUI har løpende koordinert hjemhenting av sine gjester med lokale utenriks- og helsemyndigheter. Søndag 29. mars landet de siste gjestene våre på norsk jord.   

I tillegg til selskapets planlagte flyvninger, ble fire evakueringsflyvinger satt inn for å frakte kunder hjem fra Spania og Den Dominikanske republikk. Takket være TUIs internasjonale nettverk har selskapet også hentet hjem andre reisende som har blitt rammet av reiseforbud.

- Dette har vært en utfordrende tid for mange og vi ønsker å rette en stor takk til våre fantastiske kunder som har vist enorm forståelse og tålmodighet de siste ukene. Vi gleder oss til vi alle kan reise sammen igjen, sier Aspengren. 

Tusenvis av henvendelser

TUIs ansatte i Norden har jobbet døgnet rundt de siste to ukene, totalt ble over 25.000 saker behandlet på telefon av TUIs kundeservice, og over 6.000 spørsmål besvart i sosiale medier. I forbindelse med utenriksdepartementets reiseråd og takket være pakkereiseloven, kan kunder som har bestilt tur med TUI eller en av de andre pakkereisearrangørene nå velge å få pengene tilbake, men mange velger likevel å endre reisen til et senere tidspunkt.

- Kundene våre ønsker fortsatt å reise, det blir enda tydeligere nå som vårt dagligliv er så endret. Vi ser at mange av våre gjester som skulle reist nå velger å endre reisen og heller tilbringe sommeren ved Middelhavet, sier Aspengren.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom