Apollo

Nå blir det enklere å reise!

Del

Flere av sommerens mest populære reisemål, deriblant Hellas, Kroatia og Albania, fjerner nå alle innreisekrav. Dermed kan nordmenn endelig se frem til en utenlandssommer fri for koronapass og innreiseskjemaer.

For de mange reiselystne nordmennene som gleder seg til å gjenforenes med Middelhavet i sommer, blir det nå også langt enklere enn på lenge. Flere av årets mest populære reisemål fjerner nemlig nå alle innreisekrav – som koronapass og innreiseskjema.

- Vi er veldig glade for at vi endelig befinner oss i en situasjon der det å reise endelig er enkelt igjen! Mange har ventet på dette øyeblikket, og nå skjer det endelig, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Hellas, Kroatia og Albania er tre av sommerens mest populære ferieland. At disse landene er blant dem som nå fjerner alle innreisekrav blir med andre ord godt nytt for mange. Kommunikasjonssjefen råder derfor de som enda ikke har sikret seg årets utenlandsferie til å begynne planleggingen snart.

- For hver uke som går nå settes nye salgsrekorder. Når det i tillegg kommer gladnyheter som dette er det klart at trykket øker – så ikke sitt på gjerde for lenge, smiler hun.

Ulikt fra land til land

Selv om stadig flere europeiske land nå lemper på restriksjoner og innreiseregler, er det derimot ikke likt over alt. Det er derfor fortsatt viktig å undersøke hva som gjelder dit man skal, og ikke minst å følge med på eventuelle endringer før avreise. For å gjøre det enklere for sine gjester har Apollo laget en egen side med oppdaterte innreiseregler og krav.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom