Fremtind

Nå åpnes det for utenlandsreiser i Europa

Del

UD opphever reiserådet i EØS/Schengen og Storbritannia fra og med 5. juli. Det betyr at du trygt kan bestille reise til disse områdene nå med avreise fra og med 5. juli og full dekning på reiseforsikringen.

Fremtind har hele tiden basert seg på UDs reiseråd. Nå som myndighetene åpner for reise til EØS/Schengen og Storbritannia vil våre kunder ha gyldig reiseforsikring på reise i disse områdene fra 5. juli.

– Vi anbefaler alle å undersøke karantene- og innreiseregler, både ut og når du skal hjem til Norge, og hvilken dokumentasjon som kreves i landet du skal til, sier skadeforebygger Therese Nielsen i Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB.

Reiselystne nordmenn kan oppleve å slippe karantene ved innreise til et land i Europa, men likevel bli pålagt karantene ved hjemreisen til Norge.


Hva om du blir syk før avreise?

– Med bakgrunn i dette kan kundene våre bestiller reiser til land som per i dag er røde, så fremt de legger avreisen til 5. juli eller senere, sier Nielsen.

Selv om du bestiller reise til et land som nå er rødt, men blir gult eller grønt 5. juli, er du dekket om du skulle bli akutt syk før avreise.

UD fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendig til land utenfor EØS/Schengen og Storbritannia, og dette reiserådet forlenges til 1. september. Reiseforsikringen til Fremtind er ikke gyldig i land utenfor EØS/Schengen og Storbritannia så lenge dette reiserådet består.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Skadeforebygger Therese Nielsen.
Skadeforebygger Therese Nielsen.
Last ned bilde

Om Fremtind

Fremtind
Fremtind
Postboks 778 Sentrum
0106 Oslo

http://www.fremtind.no

Fremtind – størst på forsikring i bank

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB, og er et av Norges største forsikringsselskap.

Vår oppgave er å hjelpe og motivere deg til å ta vare på deg selv, tingene dine og de du er glad i, og vi skal være der når det trengs. Vi jobber med å finne nye og smarte løsninger, som gjør hverdagen din enklere og tryggere.

Følg pressemeldinger fra Fremtind

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fremtind på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fremtind

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom