MyHeritage

MyHeritage lanserer søkemotor for historiske bilder

Del

Unikt digital verktøy leter frem hittil ukjente fotografier av dine forfedre, formødre og andre slektninger. Og du kan lagre dem til ditt eget slektstre med ett enkelt klikk.

Slektsforskningsnettsiden MyHeritage har lansert et nytt hjelpemiddel for slektsforskere som mangler bilder av slektninger i slektstrærne sine. Verktøyet Photo Discoveries™ finner frem til historiske bilder av personer, og kobler dem til bildeløse profiler i slektstrær på nettsiden. Som resultat vil mange få se sine forfedre og formødre i øynene for aller første gang.  

Mathcer bilder og navn
Photo Discoveries™ fungerer ved at kraftige søkemotorer sammenligner slektstreprofiler med alle tilgjengelige historiske bilder i sin database. Denne databasen inkluderer alle historiske fotografier som MyHeritages 85 millioner brukere har gjort tilgjengelige for søk og kopiering på MyHeritage-plattformen.

Så snart Photo Discoveries™ finner et bilde som stemmer overens med en personprofil, som er registrert uten bilde på MyHeritage, vil eieren av treet få beskjed om dette via e-post. Beskjeden inkluderer et miniatyrbilde av fotografiet, samt informasjon om hvilken person bildet kan knyttes til. Mottakeren kan nå lagre fotografiet og kan knytte det til riktig person i familietreet, med ett klikk.

Lagre bilder og kilder med ett klikk
Verktlyet vil automatisk legge merket til  profiler som er registrert uten bilder i MyHeritage-brukeres slektstrær, og vil aktivt søke etter bilder av disse personene.  Kombinert med MyHeritages utprøvde Smart Matching-teknologi, som finner sammenfallende informasjon og identiske profiler i andre slektstrær med svært høy treffprosent, samt verktøyet Instant Discoveries (som lar brukere legge til hele slektsgrener med få klikk), kan Photo Discoveries gjøre slektsforskningen enklere og mer innholdsrik.

Søkeresultatet kan inkludere flere bilder, og brukere kan legge til opptil ti bilder fra ett og same Photo Discovery. Ved godkjenning blir fotografiene kopiert over til de relevante profilene i mottakerens eget tre. Viktige metadata som navn, dato og stedsnavn blir selvsagt også registrert som referanser og kildeinformasjon.

–Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye og innovative måter å gjøre MyHeritage og de unike hjelpemidlene våre bedre på, forteller grunnlegger og daglig leder for MyHeritage, Gilad Japhet.

–Å motta et fotografi av en forfader eller annen forgjenger, som du kanskje aldri har sett et bilde av, kan være en rørende og skjellsettende oppdagelse. Og det er en opplevelse som vi ønsker at MyHeritage-brukere skal å oppleve så ofte som mulig. Photo Discoveries gjør dette mulig, forteller Japhet.

Å se bilder fra Photo Discoveries er gratis. Å legge til bilder fra Photo Discoveries til ditt eget tre, krever et PremiumPlus- eller komplett-abonnement på MyHeritage.

For mer informasjon, kontakt

Aaron Godfrey, markedssjef for MyHeritage
+1-347-5427902 / aaron@myheritage.com 

Om MyHeritage
MyHeritage er den raskest voksende nettløsningen for å oppdage, dele og bevare slektshistorie. Som teknologiorienterte ledere og innovatører transformerer MyHeritage slektsforskning til en aktivitet som er givende og lett tilgjengelig for folk flest. Det globale brukersamfunnet har tilgang til en enorm database med historiske data og dokumentasjon, data fra slektstrær som er utformet av andre brukere i land over hele verden samt banebrytende søk- og matching-teknologier. Millioner av familier over hele verden bruker MyHeritage for å skaffe seg kunnskap om sin egen slekt, dele informasjon med andre i familien og sikre kunnskap for kommende generasjoner. MyHeritage er tilgjengelig på 42 ulike pråk. www.myheritage.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om MyHeritage

MyHeritage
2975 Executive Parkway
Utah 84043, USA

+1-888-377-0588http://www.myheritage.no
MyHeritage ble grunnlagt av en gruppe mennesker med en ekte lidenskap for slektsforskning og et godt tak på internetteknologi. Vår visjon har vært å gjøre det enklere for folk rundt om i verden å benytte seg av internett til å finne slekten sin og for å forsterke kontakten med familie og venner.

Følg saker fra MyHeritage

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyHeritage på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MyHeritage

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom